GLIMT FRA DEN SENESTE TID

Normalt vil jeg kalde det her indlæg for “glimt fra hverdagen” men de seneste mange uger, har jeg været en af dem, der ikke har haft noget som helst der minder om en almindelig hverdag. Eller den nye hverdag, kan man jo næsten fristes til at kalde det.

I skrivende stund sidder jeg faktisk på et tog i retning mod København. Det er næsten blevet til tre uger i corona-eksil på Fyn. Så længe havde jeg ærligt talt ikke forventet at jeg ville blive hængende, men som situationen udviklede sig, gav det bare mere og mere mening. At være isoleret fra det meste af omverden og se så få mennesker, som overhovedet muligt. Desuden har muligheden for frisk luft og natur hver eneste dag også været det der holdt mig.

Men nu, der trænger jeg til en lille pause. Jeg trænger til at ompakke min kuffert, se min lejlighed, måske gå en tur med en veninde og også bare til at få en lille bitte smule diversitet i tilværelsen. Det har der godt nok ikke været meget af. Men jeg klager ikke. Alene det at have muligheden for at kunne tage på eksil i naturen, jo en gave.

Det bliver også kun til et hurtigt visit i København inden jeg sætter kursen tilbage til min hjemstavn og så må tiden jo vise, hvor længe jeg bliver denne gang.

Men her kommer lige et par glimt fra de seneste dage. Selvom jeg ikke oplever noget som helst, så er min kamerarulle alligvel forholdsvis fyldt. Billeder af middage, rejser, kultur og ander spændende ting er skiftet ud med natur og fynsk forår. Men det har selvfølgelig også sin charme 🖤

GLIMT FRA DEN SENESTE TID 1

En rolig forårsmorgen ved vandet iført en kjole fra Juna. Egentlig er deet en natkjole, men jeg synes den er så fin og kan sagtens fungere som en ægte kjole, her på de lune dage.

GLIMT FRA DEN SENESTE TID 2

Fra en forårsmorgen til èn anden. Her en af de helt frostklare af slagsen. Jeg har startet hver eneste morgen i mit corona-eksil med en lang løbetur i naturen og stunder som den her, vil jeg ikke bytte for noget som helst andet. Det er rent magi

GLIMT FRA DEN SENESTE TID 3

Reklame: Jeg har fået tilsendt den fineste taske fra HVISK’s nye kollektion og jeg er helt forelsket i printet. Det bliver SÅ godt, når livet igen byder på stunder, hvor det er fedt at have en pæn taske 😉

GLIMT FRA DEN SENESTE TID 4

Der har heldigvis været godt gang i salget, siden jeg lancerede de nye print henne hos Windflower. Den helt lille version har også været yderst populær og det forstår jeg også godt. Det er verdens bedste make up taske og der er lige præcis plads til de mest nødvendige ting.

GLIMT FRA DEN SENESTE TID 5

Reklame: Jeg har også fået tilsendt en yderst brugbar pakke fra Meraki med cremer og pleje til hænderne. Tænker at jeg ikke er den eneste, der går rundt med nogle meget tørre af slagsen, efter de mange daglige sprit-bade.

GLIMT FRA DEN SENESTE TID 6

Reklamelinks: Jeg har stadig en mindre besættelse af de store kraver. Den her kommer fra en fin skjorte fra ARKET og er min favorit pt. Det kan være den får hård konkurrence, når jeg modtager den her fine sag fra Monki, som jeg kom til at klikke hjem i går.

GLIMT FRA DEN SENESTE TID 7

Reklame: Af en eller anden mærkelig grund, havde jeg valgt kun at tage ET (!!!) par sko med til Fyn. Derfor havde jeg svært ved at få armene ned, da posten ringede på med en pakke fra Shoe Biz og så endda med nogle af de sejeste chunky støvler, jeg længe har set. Har nærmest også haft dem på lige siden 😉

GLIMT FRA DEN SENESTE TID 8

Fyn når der er finest. Billederne her minder mig om, at jeg faktisk er ret tilfreds med at skulle tilbage igen om et par dage. Jeg glæder mig sådan til at gå endnu flere ture i naturen og til at se foråret springe ud.

GLIMT FRA DEN SENESTE TID 9

Reklame: Min yndlingstaske fra Adax er kommet i den smukkeste farve

GLIMT FRA DEN SENESTE TID 10

Reklamelink: Et lille hovedløst outfitbillede hjemme fra mit barndomsværelse. Blusen er fra & Other Stories og printet lyser langt væk af forår.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments