GLIMT FRA DEN NYE OG SKØRE HVERDAG

Så nåede vi den 13 dag (tror jeg nok) af den officielle lockdown og nu er vi vel kommet så langt, at vi snart stopper med at tælle. Det er også dagen, hvor jeg har været i mit fynske corona-eksil i en uge og selvom jeg rejste hertil, velvidende, at det nok ville blive et længere ophold, så føles det allerede som evigheder siden, at jeg sidst har været hjemme.

Jeg vil for alt i verden være den her dumme dumme situation foruden og ligesom de fleste andre, så bærer jeg også rundt på et utal af bekymringer for fremtiden. Alligvel er jeg også begyndt at de små positive ting, som situationen har ført med sig. Jeg er så heldig at kunne nyde roen – både den fysiske og den, jeg oplever i indbakken og på det arbejdsmæssige plan. Tænker sådan på jer, der både kæmper med hjemmearbejde, børnepasning og hjemmeskoling 🖤

Jeg har haft facetime-samtaler med flere veninder om, hvordan det situationen også har lagt en helt naturlig dæmper, på det pres, som mange af os langsom har opbygget de seneste år – særligt gennem sociale medier. Ingen dårlig samvittighed over dage, hvor man ikke oplever noget som helst, intet forventningspres og ikke nogen følelse af ikke at få det optimale ud af tilværelsen. Lige pludselig er vi alle i den samme synkende båd.

Normalt, når jeg deler de her indlæg, indeholder de billeder fra diverse oplevelser, events, ture og middage ude i byen. Sådan ser det ikke ud i denne omgang og nok heller ikke de kommende af slagsen. Restaurantbesøgene er skiftet ud med hjemmelavet mad og de fleste udflugter går maksimalt ud i skoven. Det kan nu også noget 🖤

GLIMT FRA DEN NYE OG SKØRE HVERDAG 1

Indtil nu, har det vist sig at være den helt rigtige beslutning at tage i eksil på Fyn. Mest af alt fordi jeg er tæt på natur og vand og jeg udnytter fuldt ud, at jeg kan bevæge mig ud og dufte til foråret uden at komme for tæt på andre. Jeg fik i øvrigt en del spørgsmål ang. kjolen her, da jeg delte billede på Instagram. Det er faktisk bare en, som jeg var så heldig at finde på et marked i Indien

GLIMT FRA DEN NYE OG SKØRE HVERDAG 2

En anden god ting, der er kommet ud af den nye situation, er min produktivitet i køkkenet. Efter en vinter med et en del rejser og en masse take away når jeg endelig har været hjemme, er det virkelig skønt at eksperimentere lidt igen. Det er endda kommet så vidt, at jeg også har kastet mig ud i en lille surdej, som jeg skal prøve at bage med i den kommende uge. 

GLIMT FRA DEN NYE OG SKØRE HVERDAG 3

Reklame: Der er også flyttet en ny smuk taske ind i min samling og jeg nåede heldigvis at modtage den, inden jeg tog på corona-eksil.

GLIMT FRA DEN NYE OG SKØRE HVERDAG 4

Egentlig havde jeg tænkt, at den skulle bruges som håndbagage på kommende rejser, men dem kommer der vist ikke nogen af i den nærmeste fremtid. Men så er det jo heldigt, at den også fungerer med smukke forårsblomster. 

GLIMT FRA DEN NYE OG SKØRE HVERDAG 5

Har haft det her tøj på 4 gange i løbet af den seneste uge. Det er utroligt så få tøjkriser man får, når man pludselig skal samle hele sin garderobe i en lille kuffert. I skrivende stund, har jeg været i mit corona-eksil i lidt over en uge og der er ikke noget ved de ydre omstændigheder, der tyder på, at det giver mening at tage hjem lige foreløbigt. Selvom jeg savner mine venner og min gamle hverdag, så begynder jeg også at savne min garderobe. 

Reklamelinks ・Jeg har heldigvis lige fået en SMS fra Postnord, som fortalte, at jeg får leveret en pakke fra & Other Stories i dag. Den indeholder bl.a toppen i den smukkeste print og en virkelig fint blå skjorte

GLIMT FRA DEN NYE OG SKØRE HVERDAG 6

Det der spæde forår er altså ren magi og jeg går dagligt lange ture i skovene for at se hvordan det hele udvikler sig

GLIMT FRA DEN NYE OG SKØRE HVERDAG 7

Og pt. er kamerarullen på min telefon fyldt med billeder af diverse nyudsprungne blomster. Det er ligesom de opture der er i min hverdag, lige for tiden.

GLIMT FRA DEN NYE OG SKØRE HVERDAG 8

Reklamelink ・ En lille klassisk selfie hjemme fra mit barndomsværelse, iført en fin og luftig forårsskjole fra Monki som jeg har været forelsket i, siden jeg spottede den på deres webshop i sidste måned.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments