POSTKORT FRA GOA #2

POSTKORT FRA GOA #2 1

Hej Alle Zusammen 🖤

Så er det blevet tid til endnu en lille hilsen fra Goa. Smukke, skøre, varme, farverige og beskidte Goa. I dag er vi officielt halvvejs igennem vores rejse og det er altid, når man når hertil, at man for alvor begynder at værdsætte at være her og se de smukke ting. Rejsen lagde lidt hårdt ud og det tog mig også en dag eller to at begynde at kunne se det smukke i stedet. Nu ser jeg det overalt og bliver mere og mere overbevist om, at jeg kommer tilbage en dag.

Indtil nu, har vi boet to forskellige steder. Først i den sydligste del og nu i den nordlige. I morgen pakker vi vores kuffert og rykker mod midten, hvor vi skal tilbringe den sidste tid. “Den sidste tid”. Det føles helt skørt at skrive. Dagene går alt for hurtigt og jeg har langt fra set alt det, som jeg gerne vil. Det er umuligt at planlægge noget, fordi vi hele tiden lader os rive med af spontaniteten. F. eks går vi forbi den ene gode butik efter den anden og inden vi får set os om, har vi tilbragt en halv timer derinde. Det samme gælder solnedgangene. De er også en tidsrøver, men når det er så smukke, som de er, så vil man for alt i verden ikke gå glip af dem.

I skrivende stund har jeg ikke skyggen af hjemve, selvom den nok skal komme helt af sig selv, når vi nærmer os rejsedagen. Indtil da, vil jeg forsøge at suge alt til mig og nyder de fantastiske ting, som Goa virkelig har at byde på.

Her kommer der lige et par glimt fra de seneste dage 🖤

POSTKORT FRA GOA #2 2Min elskede Loewe-taske har snart klaret flere rejser end jeg kan tælle og den har stadig ikke en ridse. 

POSTKORT FRA GOA #2 3Tidligere i dag, da vi udforskede en ny strand

POSTKORT FRA GOA #2 4

Reklame: Broen til vores nuværende hotel, iført sommerkjole fra Moliin

POSTKORT FRA GOA #2 5

Da vi ankom til vores nuværende hotel, var der tilfældigvis Reggae-fest i haven. Her fik vi bekræftet, at Goa i den grad tiltrækker typerne med dreadlocks og flipper-tøj

POSTKORT FRA GOA #2 6De der solnedgange kan man leve højt på længe

POSTKORT FRA GOA #2 7Postkort fra stranden

POSTKORT FRA GOA #2 8

Endnu en hilsen fra stranden

POSTKORT FRA GOA #2 9

POSTKORT FRA GOA #2 10

I love India 🖤

POSTKORT FRA GOA #2 11

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments