DE HER DAGE

• Har jeg virkelig optur over, at det næsten er lyst frem til kl. 17 #hejforår

• Bruger jeg alt, alt, ALT for meget tid på at fikse mit visum til Indien. Sjældent har jeg prøvet noget, der var så bøvlet.

• Holder jeg vejret og håber, at jeg rent faktisk kommer til Indien. Fordi, Coronavirus.

DE HER DAGE 1

• Går jeg og nyder synet at de smukkeste forårsblomster, som Trine og Danica forærede mig i lørdags, hvor de var til middag sammen med en håndfuld andre veninder.

• Har jeg ondt i alle lemmer og led, fordi jeg langt om længe er begyndt at træne i fitness igen. Alene smerten efter en stram op-time er motivation nok til ikke at holde pause igen. Det er utroligt hvor groft man bliver straffet, når man tager en pause på et par måneder.

• Reklamelink: Drømmer jeg virkelig meget om et par chunky platform-støvler ala dem her.

DE HER DAGE 2

•  Reklame: Går jeg jeg rundt med de fineste lyserøde glimmernegle, som jeg fik lavet hos The Powder Room i sidste uge. De er shellac, så de fremstår stadig spritnye.

• Har jeg frygtelig meget hjemve og savner Fyn. Derfor ender jeg nok også med at tage en lille smuttur i næste uge.

• Har jeg fundet en, næsten, perfekt balance i mit arbejdsliv og det er alt sammen takket være min coach, Zuzan. Jeg arbejder i øvrigt på et indlæg, hvor jeg deler ud af mine bedste tips og de ting, jeg har lært.

DE HER DAGE 3

• Er jeg virkelig sjældent ude at spise. I hver fald sammenlignet med tidligere perioder. En enkelt tur på Scarpetta er det dog blevet til og her får man altså byens bedste hvide pizza med blomkål og trøffel.

• Kan jeg slet ikke vente med at komme forbi Nørrebro’s nye spisested, Flavour Bastard, som Maria fra Vanløse Blues står bag. Forhåbentlig bliver det i løbet af weekenden.

DE HER DAGE 4

• Har jeg fået to nye plakater op på væggen. Da jeg var i Paris for godt og vel to år siden, var jeg forbi Galerie Maeght, hvor jeg købte de to fineste plakater. Jeg fik aldrig pakket dem ud og i weekenden kom jeg pludselig i tanke om dem og fandt dem i en af mine utallige plakatruller.

• Reklamelinks: Har jeg virkelig optur over, at min jagt på pæne sofapuder er endt lykkeligt. Jeg skulle endda ende med at finde løsningen hos H&M Home med en kombination af de her og de her.

DE HER DAGE 5

• Har jeg tilbragt flere timer end normalt, lige her. I min seng. Ikke fordi jeg har været syg, eller noget i den dur. Jeg har bare haft et ualmindeligt stort søvnbehov og siden mandag, har jeg sovet til efter kl. 08. Dagene bliver lidt kortere, men til gengæld er det ganske magisk at vågne, når det er lyst.

• Har jeg en konstant lyst til Burritos.

Hvordan ser jeres dage ud? 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments