GLIMT FRA HVERDAGEN

Januar rimer i aller højeste grad på hverdag og selvom kamerarullen på min telefon afslører, at jeg har gjort alt hvad jeg kunne for at udskyde den og udskifte det grå og kedelige vejr med sol, palmer og varme. Ført i Beirut, hvor jeg lige nåede hjem i tide, inden mellemøsten gik amok og senere Thailand. Stedet, man altid kan regne på på denne tid af året.

Men nu går den ikke længere. I går var en helt almindelig mandag, i dag er en helt almindelig tirsdag og i virkeligheden, så synes jeg faktisk at det er helt okay. Jeg har masser af ting at tage fat i og jeg har også krydret mine dage med en masse hyggelige ting. I aften skal jeg bl.a mødes med min bedste Thailand-rejsemakker, hvor vi skal forsøge at lave den bedste Panang karry. Gode råd modtages naturligvis!

Men tilbage til hverdagen – det er jo netop det, som indlægget skal handle om. Her er et par glimt fra de seneste dage og et par enkelte fra de varme lande 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 1Et lille glimt fra dagen i går, midt på Frederiksberg omgivet af en klassisk grå Januarhimmel. Billedet er i øvrigt skudt på film med mit analogkamera.

GLIMT FRA HVERDAGEN 2I fredags var jeg på et lille besøg hos PR Bureauet, Noise PR og se lige engang hvor fint vintersolen stod ind på deres smukke sofaer. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 3De seneste uger har været nogle af de mest festlige længe og i lørdags gik det atter løs, da min veninde, Rikke, inviterede på fødselsdag. Hun fik bl.a et polaroid-kamera i gave og det blev udnyttet fuldt ud. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 4Pad Thai har været min evige favorit i det Thailandske køkken, men under min seneste rejse, fik den stærk konkurrence af Papaya-salaten. Jeg vil gå så langt som at sige, at det er blevet min nye yndlingsalat. Synd og skam, at papayaerne (bogstavligt talt) ikke hænger på træerne herhjemme. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 5Hvis man gerne vil opleve den lille havfrue uden et hav af (kinesiske) turister, så skal man bare besøge hende kl. 7 om morgenen midt i Januar

GLIMT FRA HVERDAGEN 6Min cykel har altid været en tro følgesvend, men jeg har forsømt den en del, her i de kolde måneder. Både fordi jeg ikke har været specielt meget hjemme, men også fordi jeg foretrækker at gå, når det er koldt.

Og Nårh ja, så er der jo også kommet den der nye Metrolinje, som har gjort det lidt nemmere at komme rundt i byen. Men de seneste dage har jo budt på vidunderligt vintervejr og metroen holder lukker, så jeg har været oppe på hesten igen. Tasken er fra HVISK og modtaget i gave, så #reklame

GLIMT FRA HVERDAGEN 7Fra en nat i Phuket-land, hvor min By Far-taske matchede dug og plastikpose så fint. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 8Mit faste rejsesæt; Kuffert, håndtaske og sneakers, selvfølgelig. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 9

Vi slutter indlægget, hvor vi startede – midt på Frederiksberg. Her er det bare min coach, Zuzan, der pryder billedet. I går havde vi endnu en session, som bestod af en Walk-n-talk og det var endnu en kæmpe succes. Vi talte om arbejde og motivation. Jeg er verdensmester i at få gode idèer, men knapt så god til at føre dem ud i verden og strukturere min tid. Det bliver der lavet om på nu, for som altid fik jeg lidt af en åbenbaring af at snakke med hende.

Husk at I kan se flere hverdagsglimt henne på Instagram 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments