POSTKORT FRA THAILAND

POSTKORT FRA THAILAND 1

Glædelig, søndag alle zusammen 🖤

Her kommer den første lille hilsen fra Thailand, hvor jeg har befundet mig siden torsdag. Nærmere bestemt, Phuket, hvor jeg er tjekket ind sammen med min veninde. Selvom det er lidt af et turist-vanvid, sammenlignet med andre steder jeg har været i landet, så var det altså verdens bedste beslutning med sådan en lille vinter-get-away.

Det er utroligt hvor hurtigt man kan glemme alt om kulde, gråvejr, regn og modvind på cykelstierne og pludselig føles duften af solcreme og sand i alle tasker, som en del af hverdagen. Endnu engang må jeg bare sige, at jeg ER gladere der hvor solen skinner.

Dagene ligner hinanden og går med en god blanding af nye opdagelser, Pad-thai, svømmeture og arbejde. For ja, den slags skal jo også passes og selvom jeg selvfølgelig hellere vil bruge tiden ved poolen, så er jeg bare taknemmelig over, at jeg kan tage mit arbejde med over hele verden. Min veninde er i samme situation, så det er en helt perfekt kombination. Både fordi man ikke skal få dårlig samvittighed over at sidde foran skærmen og fordi man selvfølgelig kan motivere hinanden til at få tingene gjort.

Vi tjekker heldigvis først ud på torsdag, så der er stadig god tid til det hele. Derfor kommer der nok også endnu et lille postkort senere på ugen.

Her får I et par glimt fra de seneste dage 🖤

POSTKORT FRA THAILAND 2Frisk frugt og ananas på alle gadehjørner. Jeg er kæmpe fan.

POSTKORT FRA THAILAND 3Freedom Beach, som er en af dem, hvor man faktisk ikke ligger klods op og ned af alle de andre turister. 

POSTKORT FRA THAILAND 4

POSTKORT FRA THAILAND 5Reklame • På vej til dinner iført kjole fra MbyM’s kommende kollektion

POSTKORT FRA THAILAND 6Papayasalat og Panang udgør primært vores måltider. Og Pad Thai, naturligvis

POSTKORT FRA THAILAND 7Et lille glimt fra tidligere i dag, hvor jeg var iført min yndlings vintage-kjole, som jeg købte i Paris for 4 år siden. 

POSTKORT FRA THAILAND 8

POSTKORT FRA THAILAND 9Fresh out of the pool

Husk at følge med på Instagram, hvor jeg selvfølgelig også deler ud af de små glimt

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments