TAK OG HAPPY NEW YEAR

TAK OG HAPPY NEW YEAR 130.12.2019 Beirut

Hermed årets sidste indlæg, skrevet direkte fra Beirut, hvor jeg hopper ind i det nye årti. Jeg vil sådan set ikke så meget andet, end bare sige hej og ønske jer alle et rigtig godt nytår. Selv det nok er de færreste af jer, der læser blogs og den slags på en dag som i dag, så vil det bare føles lidt forkert ikke lige at tjekke ind. I ved, lidt ligesom, hvis man ikke skrive godt nytår til sin bedste veninde 😉

Jeg vender selvfølgelig stærk tilbage med listen over mine mål, drømme og håb for 2020 en af de kommende dage. Hvem ved, så måske bliver det allerederede i morgen 🖤

Til sidst vil jeg bare sige TAK.

Tak fordi I var med til at gøre 2019 til et af årtiets bedste.

Tak fordi i støttede, shoppede og bakkede op om Windflower.

Tak fordi I stillede mig kristiske spørgsmål og fik mig til at tænke dybere om flere emner.

Tak fordi stadig læster med – nogle af jer måske endda på 10ende år?

TAK FOR JER og rigtig godt nytåt 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments