GLIMT FRA HVERDAGEN

Det er ved at være et godt stykke tid siden, at jeg sidst har tjekket ind med en håndfuld hverdagsglimt. Det skyldes selvfølgelig, at der ikke har været så meget hverdag i mit liv, efter et par ugers rejseri. Jeg landede mandag morgen og lige siden, har der været fart over feltet og jeg har longleret mellem aftaler, arbejde, jetlag og en lille bitte forkølelse.

Sjovt nok er kamerarullen på min telefon alligvel fyldt med glimt fra de forskellige stunder. Både fra før, under og efter rejser.

Se med engang…

GLIMT FRA HVERDAGEN 1Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget og de uendelig mange mørke dage gør, at det nærmest føles som magi, når solen titter frem. Tirsdag var en af de dage og da det her syn mødte mig på min løbetur til Langelinje, gav det næsten et lille sug i maven.

GLIMT FRA HVERDAGEN 2I går var jeg på den hyggeligste spontane date. Jeg var på vej hjem fra et ærinde i byen, da Michelle skrev, at hende, Danica og Trine sad og spiste brunch Nørrebro. Det skulle jeg ikke gå glip af og havde den hyggeligste lille time, som gjorde en grå og kedelig vinterdag lidt mere interessant. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 3En grå og kedelig vinterdag var det også, da jeg tog det her billede for et par uger siden. Jeg havde rykket mit hjemmekontor ud på en cafè i håbet om at kunne finde lidt motivation. Mit udtryk afslører, at jeg ikke helt fandt den. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 4Det var til gengæld alt andet end en kedelig og grå vinterdag i søndags, hvor det her billede blev taget i Sri Lanka. Tænk sig engang, at det er under en uge siden. Når man skifter kulisserne fra den ene yderlighed til den anden, bliver tid en skør størrelse. Jeg savner allerede de mange farver og at have sand over det hele

GLIMT FRA HVERDAGEN 5Der findes gode loppefund og så findes der rigtig gode loppefund. De her hører til sidstnævnte. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 6Reklame • I går var det ultimative højdepunkt, et besøg hos min yndlingsfrisør, Frederikke fra Gun Britt. Egentlig er det ikke specielt lang tid siden, at jeg sidst var forbi, men mit hår gror så hurtigt, at jeg ikke altid kan følge med (takket være de her) og i denne omgang gik jeg all in på den korte page og fik taget et godt stykke af. Det endelige resultat kan I se lige her

GLIMT FRA HVERDAGEN 7Reklame • Lige nu kører jeg en lille julestafet sammen med en håndfuld skønne kollegaer og Deichmann. Henne på min Instagram kan I lige nu vinde et gavekort på 1000 kr. Hvis I hjælper mig med at beslutte, hvilke sko jeg skal have på, til min første julefrokost

GLIMT FRA HVERDAGEN 8Jeg er evigt på jagt efter genbrugsfund til min bolig og en af de dage, hvor solen skinnede kørte jeg forbi en genbrugsbutik på Nørrebrogade og der stod den stol, som jeg havde ledt efter til mit køkken. Nu står den i mit køkken og skal blot have en god klat maling.

GLIMT FRA HVERDAGEN 9…Og nu hvor vi snakker om det der med genbrugsfund, så husk at der er en helt secondhands-section henne på min webshop, Windflower hvor man bl.a finder den her lyserøde fætter,

GLIMT FRA HVERDAGEN 10Kort tid inden jeg rejste ud i verden, var jeg inviteret på “jule”frokost af Second Female i cafèen på Hotel Sanders. Deres burrata er den bedste, jeg nogensinde har smagt og synet af den, gør mig sulten. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 11“Secret Beach” i Sri Lanka, som jeg spottede på en sejltur. Jeg besluttede mig for at finde den, da vi kom på land igen og selvom det krævede en tur over et lille bjerg, farren vildt i junglen og møde med mindst 7 vilde hunde, så var synet det hele værd. 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments