POSTKORT FRA SRI LANKA #2

POSTKORT FRA SRI LANKA #2 1Reklame: Et helt frisk billede fra i dag, hvor jeg er iført en kjole fra MbyM’s sommerkollektion

Go’ lørdag formiddag, venner 🖤

Her I Sri Lanka er klokken lidt over middag og i skrivende stund sidder jeg på vores altan i ly for regnen. Det har faktisk regnet en del mens vi har været her og vist nok også mere, end hvad der er normalt. Men hvad betyder det, når man befinder sig på et af de smukkeste steder på kloden? Jeg er i hvert fald stadig ligeså forelsket i landet, som første gang jeg var her.

I dag er vores sidste dag og i morgen eftermiddag, går turen hjem mod Danmark og at det rent faktisk er vintervejr og jul der møder os, er ikke helt til at forstå. Det er sjovt hvordan man lynhurtigt slår over og finder sig tilpas og tilrette i en helt ny årstid og et helt anderledes klima. Selvom jeg selvfølgelig glæder mig til at se min lejlighed, mine venner og min hverdag igen, så må jeg bare erkende, at jeg trives bedst der hvor solen skinner og hvor jeg ikke skal huske mine handsker og min hue.

Der har været stille herinde, mens jeg har været væk og nok også lidt mere, end hvad der var planen. Egentlig tror jeg bare, at jeg har tænkt “skidt pyt” og forsøgt at være så meget i nuet, som overhovedet muligt. Det har været en fantastisk tur og min mor og jeg har hygget os ualmindelig meget. Dagene har bestået af den perfekte kombination og afslapning og oplevelser og det er en af de rejser, hvor jeg snildt kunne klare en uge mere. På den ene måde har de lignet hinanden og på en anden måde, har de været helt forskellige.

Egentlig har jeg ikke så meget mere på hjertet for nu. Det får jeg helt sikkert igen, når jeg er tilbage om et par dage, så jeg ville blot lige tjekke ind og dele et par glimt og små fortællinger fra de seneste dage 🖤

POSTKORT FRA SRI LANKA #2 2Den smukke strand i Mirissa hvor vi bor

POSTKORT FRA SRI LANKA #2 3

POSTKORT FRA SRI LANKA #2 4Så er der hende her. Ariana Pouch fra min Windflower-webshop, som selvfølgelig har sin oprindelse her i Sri Lanka. Hun blev lynhurtigt udsolgt da jeg lancerede tilbage i September og nu er hun på lager igen. Det har hun været af flere omgange, for jeg havde næsten kun nået at fylde op, før hun var udsolgt igen. Pt. er der meget få tilbage og jeg tør ikke love, at der kommer flere.

POSTKORT FRA SRI LANKA #2 5Reklame: Kjole fra MbyM’s kommende sommerkollektion

POSTKORT FRA SRI LANKA #2 6Et hektisk øjeblik i byen Welligama

POSTKORT FRA SRI LANKA #2 7Reklme: Kjole fra MbyM’s kommende sommerkollektion

POSTKORT FRA SRI LANKA #2 8

POSTKORT FRA SRI LANKA #2 9Min yndlings vintage-kjole på en af de vidunderlige strande

POSTKORT FRA SRI LANKA #2 10Hvis hver eneste dag kunne begynde med et dyp i havet 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments