POSTKORT FRA SRI LANKA

POSTKORT FRA SRI LANKA 1Reklame: Kjole fra MbyM’s sommerkollektion

Hej venner!

Og rigtig glædelig 1. December! Jeg håber at I nyder julehyggen, med alt det skønne, der følger med 🖤Som I nok har bemærket, har jeg skiftet gløgg og æbleskiverne ud med vidunderlige Sri Lanka. Vi landede i fredags efter en lang, men smertefri rejse og er nu ved at være faldet godt til og det værste jetlag er skyllet af.

Da vi landede i hovedstaden, Colombo, sidst på eftermiddagen, stod det ned i tykke stråler og det gjorde det faktisk nærmest i halvandet døgn. Når man er omgivet af det venligste folkefærd, som i øvrigt ikke har særlig meget andet, end det tøj, de har på og kæmper en hård kamp for at vinde turismen tilbage efter flere årtier med udfordringer, føles det dog som alt andet end et problem. Så vi har fået det bedste ud af det. Nydt regnen fra vores altan, svømmet i poolen, grint af situationen og drukket et par øl og snakket om løst og fast. I dag har solen dog skinnet og vejret har været præcis som jeg håbede på.

Det er undet et år siden, at jeg var her sidst og blev forelsket, som jeg sjældent har været (altså i landet). Jeg skal ikke udelukke, at det også har noget med sæsonen at gøre, men man fornemmer at påskens forfærdelige angreb har sat sine spor på turismen. Sidst oplevede jeg ikke at her på nogen måde var overrandt, men lige nu fornemmer jeg næsten en tomhed og en befolkning, som vil gøre alt for dig og som hele tiden takker for at man er kommet. Det gør lidt ondt i mit hjerte, for Sri Lanka er et magisk sted, som jeg ikke kan anbefale nok.

POSTKORT FRA SRI LANKA 2

Jeg ville egentlig bare tjekke ind og sige hej og dele nogle af de bedste glimt, fra de seneste dage. Som sagt har jeg ikke forberedt det helt store indhold, mens jeg er hernede og jeg kommer heller ikke til at spamme jer med Sri Lanka-indlæg. Jeg har det altid lidt ambivalent, når jeg rejser væk og ind i en anden sæson, for jeg kan tydeligt mærke, at modtagelsen er splittet. Nogen elsker de sommerlige glimt, mens det for andre, nok føles lidt fjernt, u-relaterbart og nærmest lige gyldigt. Jeg forstår begge dele.

Men noget af det, jeg altid har forsøgt at dele herinde (og på mine andre kanaler) er mit liv, som det er lige nu og lige nu er det Sri Lanka. Men billederedigering og tekstskrivning tager også tid og mens jeg er her, vil jeg egentlig bare gerne være her og være til stede i nuet og nye det jeg har. Præcis som jeg fortalte om i mit indlæg i går.

Med andre ord ved jeg ikke helt hvornår jeg tjekker ind igen. Der går nok en dag eller to og hvad det så kommer til at handle om, vil tiden vise.

Her er i hvert fald en håndfuld billeder, fra et af de skønneste steder i verden 🖤

POSTKORT FRA SRI LANKA 3Maden på Sri Lanka er et kapitel for sig selv

POSTKORT FRA SRI LANKA 4

POSTKORT FRA SRI LANKA 5Elsker ham her. Han skulle lige vise mig, at han kunne klatre op i palmen og spurgte om jeg ikke ville tage et billede. Kort tid for inden, havde han hjulpet både min mor og jeg op ad en stejl bakke 🖤

POSTKORT FRA SRI LANKA 6

POSTKORT FRA SRI LANKA 7

 

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments