POSTKORT FRA LIBANON

POSTKORT FRA LIBANON 1Reklmae: Kjole og hat fra Malene Hocke 

Glædelig fredag, kære venner 🖤

Som billederne afslører, er jeg landet i Beitut i Libanon. Midt i orkanens øje, får jeg lyst til at skrive. Som I måske har set i nyhederne, sker der nemlig ting og sager hernede for tiden. Deres regering gik af for et par uger siden, efter en lang periode med demonstrationer fra befolkningen, som vil have nye tider. Det er vist også det, man kalder for revolution 😉 I dag er det Independence day og det har selvfølgelig fået alle ud på gaderne. Billedet herover er skudt med Martyr-pladsen, som ligger midt i byen. Der var fyldt med mennesker, taler, parader og libanesiske flags. Alt sammen helt fredligt og roligt, heldigvis.

Revolution eller ej, så er det også vigtigt lige at bemærke, at jeg har set solen. Det føles som første gang i evigheder. At gå ud i en tør luft, knibe øjnene sammen, tage solbriller på og gå uden jakke og med bare ankler. Jeg kan ikke beskrive hvor godt det faktisk føles.

Jeg landede i går aftes efter en rejse på godt og vel 8 timer og endte med at tilbringe det halve af natten på min venindes altan med udsigt over middelhavet, kølig hvidvin og hummus, fattouch, halloumi, fladbrød – alt det bedste fra det Libanesiske køkken. Det er præcis den slags stunder som gør, at jeg har glædet mig helt enormt til den her rejser og jeg er SÅ glad for at jeg kom afsted.

Alle billederne er fra dagen i dag og de fortæller vist meget godt, at det har været en god blanding af hygge, mad, sightseeing og revolution. Hvad de kommende dage byder på, ved vil tiden vise. Præcis som jeg bedst, kan lide det.

Jeg håber at I får en skøn aften derude 🖤

POSTKORT FRA LIBANON 2

POSTKORT FRA LIBANON 3

POSTKORT FRA LIBANON 4

POSTKORT FRA LIBANON 5

POSTKORT FRA LIBANON 6

POSTKORT FRA LIBANON 7

POSTKORT FRA LIBANON 8

POSTKORT FRA LIBANON 9

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments