GLIMT FRA HVERDAGEN

Tiden går og klokken slår og lige pludselig gik det op for mig, at det var ved at være evigheder siden, at jeg sidst har delt ud af de små hverdagsglimt herinde. Og hverdagen er i sandheden i fuld gang og som jeg efterhånden har nævnt herinde en del gange, så er jeg inde i en af de perioder, hvor dagene ligner hinanden og hvor tiden går sin gang.

I den slags perioder er det jo lidt af en gave, at have en telefon fyldt med billeder, der lige kan minde en om, at der rent faktisk er en masse fine stunder, som er værd at huske og se tilbage på!

I dag har jeg samlet de bedste af slagsen fra de sidste par uger 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 1

Jeg har været på besøg hos Hofmann Copenhagen, hvor jeg prøvede den smukkeste lyserøde top. Jeg var så heldig at få lov til at låne den med hjem, så nu går jeg bare og venter på at blive inviteret til noget fint, hvor jeg kan have den på. Ellers skal jeg måske bare sige “skidt pyt” og kaste den på, på en helt almindelig hverdag.

GLIMT FRA HVERDAGEN 2Smukke vinterblomster, hos Dimseriet på Nørrebro

GLIMT FRA HVERDAGEN 3

Jeg har haft min Billie Pouch fra Windflower med en tur i byen. Nærmere bestemt i cafèen på Hotel Sanders. Der er i øvrigt kun et par stykker tilbage i det her print henne på webshoppen.

GLIMT FRA HVERDAGEN 4

Reklame ● For et par uger siden, var jeg til pressedag hos et PR Bureau, der repræsenterer Youngblood. Her faldt jeg i snak med en af deres make up artister, som introducerede mig til nogle af deres produkter og han prøvede nogle af dem på mig. Jeg blev straks forelsket i flere af dem, på den der måde, hvordan ikke forstår hvordan man har kunne leve uden. Jeg har fået tilsendt nogle af dem og jeg glæder mig til at prøve dem af!

GLIMT FRA HVERDAGEN 5

Reklame ● Og vi bliver lige i skønhedens verden. I går var jeg nemlig et smuk forbi Retouch Clinic, hvor jeg fik en af mine acnelan behandlinger. Behandlingen, der har reddet min hud og gjort mig fri for de fleste urenheder. Egentlig skulle jeg have haft en laserbhandling, der bekæmper rødme og røde pletter i ansigtet. Men sådan en omgang kræver, at man ikke bliver udsat for sol i de efterfølgende uger og det går jo ikke helt, når jeg rejser til Sri Lanka inden alt for længe.

GLIMT FRA HVERDAGEN 6Jeg kan nævne mange gode ting om mine løbeture i de tidlige morgentimer, men noget af det bedste er når jeg bliver mødt af et syn ala det her ved Langelinje.

GLIMT FRA HVERDAGEN 7

I fredags endte jeg med at blive et par sneakers rigere og det var egentlig slet ikke meningen. Jeg havde et ærinde inde i byen om formiddagen og på hjemvejen kunne jeg se en lille kø ved Rezet og kom i tanke om, at det jo var dagen for lanceringen af de seje NB 860’ere. Jeg besluttede mig for at stoppe op og kigge lidt nærmere på dem og måske prøve dem. Det endte så med, at de nu er en del af min lille skosamling. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 8

Jeg elsker at besøge Moment kbh, som er den fineste interiør-vintage-butik her på Nørrebro. Jeg smutter gerne forbi en gang om ugen og går sjældent tomhændet derfra. De har næsten altid åbent om søndagen og de seneste mange søndage, har jeg lige været et smut forbi, på mine små gåture og det er endnu ikke lykkedes mig at gå tomhændet derfra. Den er selvfølgelig også med i min guide til de bedste genbrugsbutikker i København.

GLIMT FRA HVERDAGEN 9

Et par events har jeg selvfølgelig også været til og i sidste uge, lancerede H&M deres senere designsamarbejde og det foregik på det Kongelige Teater. Kan vi lige snakke om en perfekt location 🖤

Husk at følge med på Instagram, hvor jeg deler hverdagsglimt hver eneste sag

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments