GLIMT FRA HVERDAGEN

Glædelig søndag, venner 🖤

Håber at I nyder jeres weekend fuldt ud? Det kan I tro at jeg gør. Som I måske har set henne på Instagram, så befinder jeg mig på Fyn, hvor der både er tid til afslapning og arbejde. Det regner og stormer konstant og i aften bliver det også mørkt på den grimme side af kl. 17. Men der er heldigvis ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget. De mange timer indenfor er blevet brugt på at arbejde på nye ting til Windflower og der kommer altså snart til at ske lidt nyt. F. eks dropper der snart en helt ny omgang smykker. Husk at I kan holde jer opdateret på Insta.

Men nok om det for nu. Det er nemlig lige gået op for mig, at det er evigheder siden, at jeg har delt ud af de små hverdagsglimt herinde og dem har der altså været en del af, den seneste tid. Hverdagen er i hvert fald i fuld gang og de seneste uger har været en god blanding af efterår, natur, indretning og en hulens masse andre ting.

Se med engang..

GLIMT FRA HVERDAGEN 1

Nu har jeg snart boet i min nye lejlighed i en månedstid og jeg er så småt ved at være på plads. Selvom det har været enormt tidskrævende, så har det også været vildt hyggelig proces at skulle indrette sig fra ny. Her er et lille glimt fra mit køkken hvor min fine køkkenhylde fra HAY hænger så fint. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 2Hele to weekender hjemme på Fyn er det blevet til her i Oktober og selvom skovbunden er våd og smattet ovenpå den seneste tids enorme regnmængder, så skaber alle de smukke farver altså en særlig magi

GLIMT FRA HVERDAGEN 3

Reklamelink: En lille gåtur i rusk og regn, bekræftede mig i, at den her jakke fra ARKET er intet mindre end genial. For det første er den pæn, men der går heller ikke en vind eller en regndråbe igennem.

GLIMT FRA HVERDAGEN 4

Min lille Fendi Vintage-taske. Jeg købte den tilbage i foråret og har elsket den hver dag lige siden.

GLIMT FRA HVERDAGEN 5

Mørket sætter sine begrænsninger for mine løbeture i de tidlige morgentimer og selvom jeg elsker en smuk solopgang, så kan sådan et syn ved søerne altså også et eller andet. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 6

Inviteret: I sidste uge var jeg til den lækreste middag på Hotel Sanders sammen med Impression PR og Lace Laboratory. Det var en vidunderlig aften, som endte med dans til langt ude på de sene aftentimer og den lækre burrata vil jeg sjældent glemme. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 7

Reklamelink: Ingen tur i ARKET uden at blive forelsket. Her er det en pæn teddy-hat, som har været i mine tanker lige siden. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 8

Inviteret: På besøg hos mine venner fra Rabens Saloner, hvor den smukke sommerkollektion fik mig til at længes efter sol, varme og palmer. Deres showroom er muligvis et af byens smukkeste. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 9Et sidste besøg i min gamle lejlighed. Den slags er altså en smule sørgmodigt.

GLIMT FRA HVERDAGEN 10

Gave: Atelier Aarhus har endnu engang skab en smuk fysisk kalender. I år har de endda lavet hele to stk. og den lille er en ugekalender, som giver et perfekt overblik over ugen med èn uger pr. opslag. Genialt. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 11

Reklame: Ugens højdepunkt var mit besøg hos Gun-Britt, som var mere end tiltrængt. Jeg har ikke været der siden det tidlige forår, fordi jeg troede at jeg skulle have langt hår igen. Med lidt hjælp fra jer, besluttede jeg mig for at beholde det korte og indtil nu, har det været den helt rigtige beslutning. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 12

Reklamelink: Lidt magisk efterårslys i den Fynske natur. Min jakke er i øvrigt fra Weekday.

Husk at følge med på Instagram, hvor jeg deler hverdagsglimt, hver eneste dag.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments