DE HER DAGE

DE HER DAGE 1

● Har jeg været på loppejagt til den helt store guldmedalje. Både på diverse loppemarkeder og genbrugsbutikker. Mest med henblik på at finde et nyt (lille) spisebord til mit nye køkken. Der har ikke været held på den front, men til gengæld har jeg fundet en masse andre fine ting. Bl.a den smukke blomstrede jakke, som I ser herover.

● Har jeg erkendt, at pæne små spiseborde til køkkener ikke hænger på træerne. Nogle gode bud?

● Går jeg rundt med et pænt plaster på min næse, fordi jeg har fået fjernet en lille knop. Det får I altså ikke lige et billede af 😉

DE HER DAGE 2

• Har jeg haft en del arbejdstimer på Hotel Sanders’ smukke cafè. Primært for at mødes med dygtige Patrick, som har hjulpet mig med alt det tekniske bag Windflower

• Har jeg erkendt, hvor tidskrævende det faktisk er, at have sin egen webshop, hvor man selv pakker og sender ud. Heldigvis er jeg ovenud lykkelig over den fine modtagelse og har sendt hver eneste pakke afsted med kærlighed.

DE HER DAGE 3

• Løber jeg flere ture, end jeg nogensinde har gjort. Mere eller mindre hver dag, faktisk. Det skyldes vist en kombination af, at det er helt perfekt løbevejr lige nu og fordi der sker så meget omkring mig, at det er nødvendigt for mig, komme ud og rense tankerne.

• Er jeg så småt gået i gang med at pakke mit liv i flyttekasser. I går pakkede jeg de første 4 og jeg har også sat hele weekenden af til samme formål. Jeg har ærligt talt ingen anelse om, om jeg er i god tid eller om jeg har seriøst travlt. Det vil tiden vise.

DE HER DAGE 4

● Har jeg også fundet tid til lave lidt flere smykker til Windflower. Der røg en del armbånd til at begynde med og det motiverede mig selvfølgelig til at gå tilbage til smykke-værkstedet 🙂 Det her er Bracelet 14 og det findes lige her.

● Gør jeg mig mange tanker om Windflower’s fremtid. Jeg vil jo enormt gerne udvide forretningen og har hovedet fyldt af idèer. Lige nu kunne det måske godt se ud som om, at en lille Vintage-sektion bliver aktuelt inden alt for længe.

DE HER DAGE 5

• Har jeg været på Gemyse i Tivoli hele to gange. I torsdag stod den på den skønneste middag, som Caroline og Barebells havde inviteret på. Det var simpelthen det fineste set-up og det hyggeligste selskab. Jeg forstår altså godt, at Gemyse er et af de mest populære steder at holde events.

DE HER DAGE 6

• Reklame • Er min Iphone pænere, end den nogensinde har været. Jeg har fået tilsendt den smukkeste cover fra Ideal Of Sweden med mine initialer. Jeg elsker alt ved det.

DE HER DAGE 7

● Har jeg forresten også sat en del ting til salg henne på DBA i forbindelse med min kommende flytning. Ikke noget vildt og dyrt. Mest bare småting, som jeg ikke får plads til i min nye lejlighed. I finder alle annoncerne her.

● Gør jeg mig virkelig umage for ikke at købe noget som helst nyt til min nye lejlighed (med undtagelse af et lille køkkenspisebord, hvis der mirakuløst skulle dukke sådan et op) før jeg rent faktisk er flyttet ind. Det er ikke nemt, men min erfaring siger mig, at det først er der, man anser hvad man rent faktisk mangler og hvad der egentlig fungerer og passer ind.

DE HER DAGE 8

● Er jeg gang på gang blevet mindet om, hvor magisk efterårssolen faktisk kan være. Jeg er og bliver et forår/sommer-menneske, men det her lys kan altså noget. Mit største problem er, at jeg mangler et par pæne solbriller og jeg har set mig farligt varm på det her par.

DE HER DAGE 9

• Har jeg for første gang i evigheder spist enormt mange måltider herhjemme. Mon ikke det skyldes, at sommeren er ved at gå på hæld? Et par middage ude er det dog blevet til og i lørdags var jeg på Madklubben på Frederiksberg, sammen med min mor. Hold.nu.fast hvor var det lækkert. Benløs kylling med trøffelsauce og sæsonens grøntsager. Need I say more.

• Har jeg i samme forbindelse opdateret det highlight henne på min Instagram, som hedder “Mad i København”. Husk at I altid kan bruge det som inspiration, når I ender i den der klassiske “hvor skal vi spise-situation”.

DE HER DAGE 10

• Har nærmest ikke brugt andre sko, end mine Converse. En evig god klassiker, som bare altid fungerer.

• Har jeg også været et smut forbi HAY House på strøget. Mest for at suge til inspiration til mit nye køkken. ELSKER virkelig deres køkkenafdeling og jeg endte selvfølgelig også med at købe et par tallerkener med hjem. Sådan ender det altid, når jeg smutter forbi.

DE HER DAGE 11

• Været til det fineste event med Nilens Jord, som sørme også blev holdt på Gemyse. En virkelig inspirerende eftermiddag, hvor jeg bl.a blev lidt klogere på at lægge make up!

DE HER DAGE 12Smuk sidst på sæsonen-stemning i Tivoli

Husk at der altid er mange flere hverdagsglimt henne på Instagram 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments