GLIMT FRA HVERDAGEN

I skrivende stund er det lige præcis èn måned siden, at jeg sagde farvel til sommerferien og hej til hverdagen. Alligvel er det som om, at de seneste uger, ikke har føltes helt hverdags-agtige. Det gode sensommervejr og lange lyse dage, har på en eller anden måde gjort, at feriestemningen ikke helt har ville slippe.

Men nu går den vist ikke længere – dagene bliver kortere (faktisk var det næsten mørkt, da min alarm ringede kl. 6 her til morgen) og det gode vejr, har vist også fået en ende. Lidt trist, men også fair nok, når vi egentlig er blevet beriget med en enormt fin sommer.

I dag har jeg tømt kamerarullen på min telefon og samlet de bedste glimt fra de seneste par uger. Et par uger, der har været helt enormt gode og hvor mit humør har været helt i top. Jeg har været til en række fine events, spist god mad, brugt tid med min familie og venner og en hulens masse andre ting.

Se med engang 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 1Fredag formiddag i min en yndig bluse fra & Other Stories. Troede egentlig, at det var en kjole, men jeg må nok erkende, at dem er lidt for kort til at gå under den kategori

GLIMT FRA HVERDAGEN 2Fra selvsamme fredag formiddag, som startede på Arrebo sammen med min veninde, Cecilie

GLIMT FRA HVERDAGEN 3Fineste solopgang ved søerne, en meget tidlig morgen i sidste uge

GLIMT FRA HVERDAGEN 4Reklame/Inviteret: Jeg har været til det fineste event med Avène på Restaurant Silo i Nordhavnen. Vi sejlede derud fra indre by og jeg havde svært ved at få armene ned over den vilde udsigt og tilmed enormt gode morgenmad.

GLIMT FRA HVERDAGEN 5En sensommeraften i Vanløse iført en gammel vintagekjole. Eller baby-tøj, som min nevø på 5 år kaldte det.

GLIMT FRA HVERDAGEN 6Endnu en sensommeraften på en af mine Nørrebro-favoritter, Blue Taco. Bliver aldrig træt af deres bowls og kikærte-fritter. Dem må I love mig at prøve, hvis I en dag kommer forbi. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 7Reklame/Inviteret: To af de sejeste kvinder jeg kender, Christina og Terese, som også står bag Impression PR har netop været med til at udgive bogen, Thank you for Rosè. En bog med 50 opskrifter på rosè cocktails. Det fejrede vi i sidste uge, hvor de inviterede til middag på toppen af Illum. At det var en af de dage, hvor sensommeren viste sig fra sin aller bedste side, gjorde selvfølgelig kun aftenen endnu bedre. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 8Det hele fandt sted på Rossopomodoro og det sted skuffer aldrig

GLIMT FRA HVERDAGEN 9Reklamelink: Jeg har været et smut forbi ARKET og deres prøverum, hvor jeg bl.a forelskede mig i den smukkeste gule kjole. Det bedste af det hele er næsten detaljen på ryggen, som jeg ikke lige fik taget et billede af. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 10Reklamelink: Jeg prøvede naturligvis også den skønne bamse-sweatshirt, som jeg har nævnt herinde et par gange. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 11En Nørrebro-klassiker! Et af de glimt, der netop minder mig om, hvor lykkelig jeg er over at få lov til at blive boende her. Og så lige på præcis den plet, som jeg holder aller mest af. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 12Endnu et glimt fra en skøn fredag hjemme på gode gamle Nørrebro. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 13Ved havnebadet i lørdags! Det blev nok sommerens sidste dyp. Helt enormt skønt, men også lidt sørgmodigt. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 14Reklamelinks: En af de helt varme dage i sidste uge, hvor jeg arbejdede lidt på Sliders Vesterbro. Jeg kommer så sjældent i den del af byen – faktisk kun når jeg er på Sliders. Blusen er fra ARKET og er uden tvivl den perfekte basis t-shirt. De ternede shorts er fra Monki og dem finder jeg helt sikkert frem igen til næste år.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments