CYPERN PÅ FILM (MIN MEST AFSLAPPEDE FERIE, SET GENNEM ET ANALOGKAMERA)

Cypern

For præcis en uge siden, sad jeg på brandvarme Cypern, omgivet af to af mine aller bedste veninder. Verdens bedste ferie og uden tvivl den, hvor jeg har slappet aller mest af. Vi lavede vitterligt INGENTING. Der var dage, hvor vi primært kun forlod vores lejlighedskompleks, når at gå ud og spise om aftenen. Dagene lignede hinanden og tiden blev primært brugt på at bade i vores pool, sole, spiller strandtennis, læser bøger, lytte til bøger, snakke, snakke, og selvfølgelig grine. I ved, på den der grineflipsmåde, som primært hørte sig teenage-årene til.

Vi var bosat i byen Limassol og vi formåede kun at bevæge os ud af den èn eneste gang, da vi skulle besøge Pafos. På det tidspunkt var i kommet så langt ned i gear, at sådan en tur pludselig føltes som et kæmpe projekt 😂 Kender I det?

Aldrig har jeg lavet så lidt over så lang tid, men det føltes SÅ godt og det har helt sikkert kun gavnet min krop og mit sind. Det er i hvert fald ikke sidste gang, at jeg tager på ferie med afslapning som det primære tema. Heldigvis havde jeg fornøjelsen af at opleve Cypern med Lau og Eliza Was Here for et par år siden, så på den front følte jeg heller ikke, at jeg gik glip af alt for meget.

Cypern

Det er også første gang i meget lang tid, at jeg er kommet hjem fra en ferie eller rejse, uden at have et en million milliard billeder med i bagagen. Selv kamerarullen på min telefon er ikke overfyldt og der var vist også forholdsivs stille henne på Instagram.

Til gengæld havde jeg medbragt et analogt kamera, som jeg var så heldig at få fingrene i tidligere på sommeren. Hvis nogen skulle være interesseret, så er det et Olympus AF fra 1996. Alle billederne her er naturligvis skudt med det. Henne på Instagram har jeg også delt det bedste af den film, jeg skød i Montenegro et par uger forinden.

Det har altså vist sig at være et helt genialt køb. Jeg elsker det der helt naturlige filter, som der kommer på billederne. Jeg har naturligvis ikke redigeret nogen af dem. Nu er jeg jo også så gammel, at jeg rent faktisk godt kan huske, dengang man faktisk skød sine billeder på film med et analogt kamera. Hele processen med at købe en film, sætte den i, skyde alle billederne på filmen, aflevere den til fremkaldelse, glæde sig til at modtage dem og endelig det øjeblik hvor man modtager dem og krydser fingre for, at man ikke har haft fingeren foran linsen på halvdelen af dem.

I det hele taget er det også sjovt at få TAGET billeder med et analogt kamera. Måske er det også lidt en arbejds-skade, men jeg er jo vandt til at der bliver skudt en 20-30 stykker, når nogen skal tage billeder af mig. Her er der èt forsøg og så må man jo bare håbe, at det fungerer.

Jeg tvivler på, at det sidste gang at jeg deler ud af mine analoge minder herinde 🖤

CypernFull flash og min fine håndsyede kjole, som jeg købte i Mexico sidste år

Cypern

Cypern

Cypern

Cypern

Cypern

CypernDenimkjole fra Monki

Cypern

Cypern

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments