HEJ HVERDAG OG HEJ TIL JER

HEJ HVERDAG OG HEJ TIL JER 1Reklamelinks: Top: Mango Shorts: Monki Sandals: Birkenstock Bag: Loewe

Hej alle zusammen!

Og her mener jeg sådan helt ægte HEJ. For mit vedkommende er sommerferien over and out og jeg er tilbage i København og hvis der ikke lige pludselig kommer et eller andet ind fra højre, så bliver jeg hængende i lang tid. Faktisk har jeg ikke så meget som èn eneste rejse i ærmet og det er vist første gang i flere år, at det er sket. Lige nu føles det faktisk rigtig godt. Om jeg har det på helt samme måde, når den næste grå regnvejrsdag melder sin ankomst, tør jeg ikke lige love.

I går kom jeg hjem fra verdens bedste og verdens længste sommerferie. Først en tur til Montenegro og Kroatien med min familie, efterfulgt af en uge på Cypern med to af mine bedste piger. To fantastiske rejser, med to forskellige temaer. Den første bød på mange forskellige oplevelser og nye opdagelser i et land, jeg aldrig har besøgt. En aktiv ferie, om man vil. Den sidste var i en helt anden dur. Her stod den på 100% girl-time og i en hel uge har jeg faktisk ikke lavet noget som helst andet, end sove længe, bade ved poolen, snakke, grine, grine, grine og spise lækker græsk mad. Fuldstændig perfekt og jeg har virkelig lært, hvor vigtigt det er at slå hjernen fra engang imellem og bare lave så lidt som muligt. Det kan man godt glemme, når man er født med ekstraordinært meget krudt i røven.


I dag er det søndag og i morgen er det mandag og det betyder også, at hverdagen officielt begynder igen. Det føles som evigheder siden, at jeg sidst har været i den og jeg kan næsten ikke huske, hvordan den egentlig ser ud. Noget siger mig også, at det ikke kommer til at blive helt det samme som før. Både fordi jeg har brugt meget af min sommerferie på at arbejde med mit eget sind og på mange måder føler, at jeg ser livet på en hel anden måde, end før. Det lyder måske lidt voldsomt, men ærligt, så er der nok også sket en stor forandring. Jeg vil så hjertens gerne dele ud af mine tanker. Jeg skal bare lige finde ud af hvordan.

Derudover kommer de næste par måneder også til at byde på store forandringer. SKØNNE forandringer. Jeg skal arbejde og søsætte mit projekt, jeg skal fejre bloggens 10-års fødselsdag til den helt store guldmedalje og så står jeg også pludselig – og helt uventet – overfor en flytning. Yes. Jeg lyver ikke når jeg siger, at den ene gode ting efter den anden væltede ind over mig, fra den dag, jeg begyndte at dyrke taknemmeligheden. Det og flytning fortæller jeg også meget mere om.

Med andre ord, så har jeg 10.000 ting, som jeg glæder mig til at fortælle jer, vise jer  og dele med jer. Lidt på samme måde, når man genforenes med sine bedste venner efter en lang ferie. Heldigvis har vi jo alt tid i verden og jeg tænker, at vi bare taget det i et helt roligt tempo.

Derfor starter vi også lige med det eneste outfitbillede, som jeg har fra Cypern. Sådan kan det jo gå, når man ender med kun at være iført bikini i de lyse timer. Mine shorts er helt nye og er hurtigt endt blandt mine favoritter. De er fra Monki’s (enormt pæne) online exclusive kollektion. Desværre ser det ud som om, at de er udsolgt i netop den model, men de findes i en lignende version i samme farve og mønster. I var flere der spurgte til dem henne på Instagram og jeg kan kun anbefales dem på det varmeste!

Dagens i dag skal jeg bruge på at sælge ud til Veras Market, så det bliver også alt hvad i hører fra fra mig. I morgen tjekker jeg selvfølgelig ind med en god klassisk omgang webshop-favoritter.

Kan I have en vidunderlig søndag 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments