DE PÆNESTE SKO FRA FLATTERED OG EN MANDAGSHILSEN

Sko fra FlatteredReklamelinks: Dress: & Other Stories Shoes: Flattered Bag: By Far

Reklame for Flattered

Hej alle zusammen og glædelig mandag 🖤

Er der mon nogen af jer, som er vendt tilbage til hverdagen i dag? Eller står den stadig på sommerferie? Her hos mig er der stadig ferie over hele linjen og det har I nok også kunne fornemme på stilheden herinde. Jeg befinder mig i Limassol på Cypern, hvor jeg er omgivet af mine bedste veninder, 35 grader og en kæmpe pool. Dagene ligner hinanden, med de der klassiske ferie-vaner, sen morgenmad, dybe samtaler, sjove samtaler, grineflip og masser af hvidvin, græsk brød og Tzatziki og sådan fortsætter det resten af ugen.

Jeg vil dog alligvel lige tjekke ind i dag, for jeg er så heldig at være indgået et lille samarbejde med nogle af mine svenske favoritter. Det er naturligvis Flatteret, som jeg snakker om og hvis nogen skulle være i tvivl, så er det dem, der laver verdens pæneste sko. Jeg har efterhånden også en del af deres modeller i min samling og jeg kan med hånden på hjertet sige, at kvaliteten også er et kapitel for mig selv. Men alt det kommer vi til at snakke meget mere om over de næste par uger.

I dag skal det nemlig handle om de her brune vidundere, som er den seneste tilføjelse til min samling. Det er også en af deres nyeste modeller og kommer også i sort, hvis nogen skulle være interesseret. Da jeg klikkede dem hjem, var det naturligvis med tanker om, at det skulle være en perfekt efterårssko, men som I kan se, kom de allerede i brug i sidste uge, hvor der var hedebølge over København. Nu hvor jeg også sidder her i 35 graders varme på Cypern, havde måske været noget mere nærliggende, at kaste mig ud I sommerens flotteste sandaler, som jeg vist også har vist herinde en del gange.

Men pæne er de altså og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at de kommer til at blive brugt flittigt i den kommende tid. Om det så bliver med endnu flere kommerkjoler eller et par jeans, vil tiden vise!

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Sko fra Flattered

Sko fra Flattered

Sko fra Flattered

Sko fra Flattered

Sko fra Flattered

DE PÆNESTE SKO FRA FLATTERED OG EN MANDAGSHILSEN 1

Sko fra Flattered

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments