GLIMT FRA HVERDAGEN

Det er selvfølgelig begrænset hvor meget “hverdag” der har været over de sidste par uger. Sommeren og det vidunderlige vejr har i den grad sat sit præg på mine dage og jeg kan næsten ikke huske hvornår noget ikke har føltes en lille smule ferie-agtigt. Præcis derfor føles det faktisk en lille smule rart, at luften er til den kølige side i dag og at solen kun kigger frem i ny og næ.

Jeg er bagud med en hulens masse ting og har ærligt talt mistet overblikket. Min arbejdsmoral er på sit laveste og jeg trænger virkelig til at hanke op i mig selv. Men jeg gider ikke at bruge energi eller tid på at stresse over det. Hvad jeg ikke når i dag, når jeg nok i morgen. Eller i morgen rejser jeg på arbejdstur til Tyskland – så jeg når det nok først i weekenden 😂

Som sagt har de sidste par uger været fyldt med ægte sommerting; festival, strand, middag, solnedgange og hvad der ellers hører sig til. Der er ingen tvivl om, at hverdagen bare er lidt sjovere, når det er sommer.

Jeg har tømt min telefon for billeder af den seneste tids bedste stunder 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 1Mit faste strandsæt: Taske fra Loewe og håndklæde fra Second Female

GLIMT FRA HVERDAGEN 2Fresh out of the water. De eneste mine daglige badeture ikke er godt for er mit hår. Det begynder at trænge til en god fugtkur. Lad mig sige det sådan 😉 Min badedragt er i øvrigt fra Weekday.

GLIMT FRA HVERDAGEN 3I søndags kørte jeg en tur ud i Nordhavnen. Både for at bade, men også for at besøge Rikke, som havde inviteret til shoppe-event med hendes Month Of May-kjoler. Jeg er simpelthen så stolt og imponeret over hende. Det væltede ind med kvinder, som shoppede og prøvede kjolerne. Alle så så smukke ud i kjolerne og der er ingen tvivl om, at Rikke har knækket koden til den perfekte kjole. SÅ sejt. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 4I sidste uge havde jeg min Tinderbox-debut og det var en rigtig god en af slagsen 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 5Det var den fineste festival, hvor der det store pariserhjul gav lidt Coachella-vibes. Alt var virkelig organiseret godt og der var styr på sagerne. At vejret spillede max gjorde selvfølgelig oplevelsen endnu bedre. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 6Dagens højdepunkt og grunden til at jeg tog afsted, var selvfølgelig Lana Del Ray. Jeg er så glad for, at jeg langt om længe fik oplevet hende live

GLIMT FRA HVERDAGEN 7Da hun pludselig gik ned blandt publikum og tog alle i hånden og gav sig tid til at skrive autografer, kom min indre teenage-fangirl frem. Det var altså lidt syret at være SÅ tæt på. Især når hun er stemmen bag den musik, der har betyder mest for mig i løbet af de sidste 8 år. Jeg er bestemt ikke blevet mindre fan af den oplevelse. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 8Jeg har oplevet de smukkeste sommeraftener hjemme på Fyn. Ren magi 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 9Og en aftendukkert. I badedragten fra Weekday, selvfølgelig.

GLIMT FRA HVERDAGEN 10Efter en skøn og lang uge på Fyn, nåede jeg lige hjem og sætte min kuffert på Nørrebro og hoppe i sommerkjolen, inden jeg satte kursen mod Kødbyen, hvor min veninde, Line, havde inviteret til fødselsdag på H15.

GLIMT FRA HVERDAGEN 11Her serverede de de lækreste små deleretter

GLIMT FRA HVERDAGEN 12Mine besties i fine sommerkjoler! Jeg glæder mig til at jeg snart skal tilbringe en hel uge på Cypern med de to 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 13Gave/reklame: I går blev min mandag lidt bedre, da jeg modtog den skønneste gave fra Rabens Saloner. En bluse og en kjole i det pæneste batik-print og lækre lette materialer. 

Huske at følges med henne på Instagram, hvor der altid er hverdagsglimt 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments