10 TANKER FRA I DAG

10 TANKER FRA I DAG 1You need to calm down, Taylor Swift

● REALLY? Da jeg opdagede, at Sophie Ellis Bextor syger “But you’d better not kill the GROVE” og ikke “But you’d better not kill the GROOM” (altså som i brudgom) som jeg ellers har troet i mange år. Nu giver teksten i øvrigt meget mere mening.

● Er det mon folkemødet, der er blevet det nye Roskilde, eller er det mig, der er blevet så gammel, at det er den festival som hele min generation pludselig dyrkede hele weekenden?

● Tør jeg virkelig vente med at købe en endagsbillet til Tinderbox indtil vejrudsigten rækker så langt? Eller er der mon en chance for at de bliver udsolgt? Jeg tør simpelthen ikke udfordre skæbnen med min nuværende vejrkarma.

● Reklamelink: Det samme gælder i øvrigt mine drømmesandaler fra COS! Tør jeg vente med at købe dem, i håbet om at de kommer med på udsalget i den nærmeste fremtid, eller ender de med at blive udsolgt inden!

● HVEM synes seriøst, at hjemmesider musik på forsiden er en god idè??

● Reklamelink: Der er under en måned til at jeg tager på min første sommerferie i Montenegro og i går bookede vi det her skønne hotel og nu er det som om, at jeg glæder mig endnu mere end jeg gjorde før.

● Jeg har spist Shawarma til aftensmad intet mindre end 4 gange, i løbet af den sidste uge. Er det helt skørt, at jeg også har lyst til det i dag?

● Jeg har egentlig aldrig helt forstået hvorfor manuskriptforfattere var SÅ vigtige for film og Tv-serier. Lige indtil jeg så den nye sæson af Perfekte steder på TV2. Der er så meget ved den serie, som jeg godt kan li’. Men Dialogerne, samtalerne, replikkerne, de er altså en om’er.

● Er der mon en særlig form for pollen, som er gået i udbrud i dag? Jeg skal da lige love for, at jeg er blevet ramt af det ene nyseanfald efter det andet. Så voldsomt, at jeg spontant måtte slippe alt hvad jeg havde i hænderne og løbe ned på det nærmeste apotek, for at anskaffe mig en næsespray.

● Taylor Swift’s nye (og meget omtalte) musikvideo er netop udkommet. Den er altså vild nok og bestemt et kig værd.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments