DE HER DAGE

DE HER DAGE 1

● Er jeg hjemme i København og nyder det fuldt ud. I dag er det over en uge siden, at jeg sidst pakkede en kuffert og pt. savner jeg det ikke.

● Har jeg besøgt Christianshavn sammen med min far og blevet mindet om, hvor fint der er derude. I det hele taget er det et område, som jeg dyrker alt for lidt.

● Begynder jeg at glæde mig til sommerferien, hvor jeg tilbringe over 2 uger ved Middelhavet.

DE HER DAGE 2

● Er jeg særligt glad for loppemarkeder og tager på skattejagt hver eneste gang at muligheden byder sig.

● Tænker jeg enormt meget over hvordan fremtiden herinde skal se ud. Jeg vil hjertens gerne give bæredygtighed, klima og miljø mere plads. Men det vil også være en stor omvæltning – både for indholdet og for min økonomi. Men jeg er sikker på at der findes en vej og en god løsning. Både for mig, jer og ikke mindst miljøet.

DE HER DAGE 3

● Har jeg gjort nogle enormt gode genbrugsfund, men den her top i det smukkeste print, er nok det bedste.

● Gør jeg i øvrigt alt hvad jeg kan for at holde mig fra butikker og webshops, for ikke at blive fristet af udsalget. Selvom jeg ikke mangler noget som helt, så har jeg altså en rygrad som en regnorm på den front.

DE HER DAGE 4

Har jeg været på eventyr i den svenske Skærgård sammen med Fjällräven og det var altså et eventyr uden lige, der både fik min kærlighed til naturen og til vores smukke naboland til at vokse.

● Er jeg inde i en periode, hvor jeg slet ikke får udrettet og produceret alt det jeg gerne vil. Rejser og festival har taget på mit overskud og det har jeg haft svært ved at acceptere.

DE HER DAGE 5

● Har jeg haft en kæmpe appetit og haft lyst til at alt for meget snasket mad. I lørdags brugte jeg flere timer (!!!) på at beslutte hvor min veninde og jeg skulle spise. Vi endte på Mæxico, som aldrig skuffer.

● Kan jeg til gengæld ikke huske, hvornår jeg sidst har lavet mad i mit eget køkken. Take Away har taget over herhjemme og det skal der altså snart laves om på.

DE HER DAGE 6

● Har jeg været til det SMUKKESTE midsommer-event på Gemyse i Tivoli, sammen med Maria Nila og en stor håndfuld skønne blog-kollegaer. (inviteret)

DE HER DAGE 7

● Til selvsamme event været på en lille blomsterkrans-workshop, hvor jeg endte med at blive lidt udfordret. Det hele drillede mig lidt og jeg følte pludselig, at jeg var tilbage i 4. klasse, hvor de andres tegninger var meget pænere.

DE HER DAGE 8

● Fik jeg trods alt bikset en blomsterkrans sammen og resultatet endte med at blive helt ok. Men ved nærmere eftertanke, så skal det også gå meget galt, hvis blomster ikke skal være pæne.

● Har jeg også tænkt lidt over, hvorfor den danske midsommer ikke er ligeså fin, som den svenske. Tænk hvis vi også fik med blomsterkranse til Skt. Hans.

DE HER DAGE 9

● Har jeg været et smut forbi Birger Christensen, hvor jeg spottede verdens sejeste sandaler. Jeg skyndte mig ud igen, for som sagt, så har jeg ingen rygrad når det kommer til shopping, lige for tiden.

DE HER DAGE 10

● Er Nørrebro det alle bedste sted at være. Stemningen, livet og ikke mindst de smukke palmer, der står og pynter på Den Sorte Plads.

DE HER DAGE 11

● Bruger jeg nærmest kun min elskede vintage Fendi Baguette-taske. Den passer til det hele og har en genial størrelse. Her er den i fint selskab med min smukke strik fra Second Female.

DE HER DAGE 12

● Har jeg haft besøg af min daddy. Vi har løbet Royal Run, cyklet rundt i København og han har vist mig det hus, hvor han blev udlært i tidernes morgen.

DE HER DAGE 13

● Har jeg heldigvis også tilbragt nogle dage på Fyn. Det blev ikke til mange af dem i løbet af foråret og derfor kan jeg stadig mærke den der hjemve. Heldigvis har jeg planer om at skulle tilbage meget snart og så bliver jeg også lidt længere end en enkelt dag.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments