DE HER DAGE

DE HER DAGE 1

● Har jeg tilbragt langt størstedelen af min tid i landlige omgivelser. Endda så meget, at jeg faktisk begyndte at savne livet i byen. De smukke gule rapsmarker bliver jeg dog aldrig træt af at kigge på.

● Holder jeg skarp øje med vejrudsigten. Jeg skal SÅ mange ting, hvor lidt sol og varme vil være belejligt. Men det ser bare ikke helt ud til at gå i min retning.

DE HER DAGE 2

● Hænger min nye Fendi Vintage-taske fra The Vintage Bar på min arm hver.eneste.dag. Det er endda som om, at kærligheden vokser.

● Tænker jeg lidt mere over tingene end normal. Det er en af de perioder og det er både på godt og ondt.

● Prøver jeg virkelig at sætte mig ind i hvad jeg skal stemme på søndag og følger voldsomt meget med i debatterne.

DE HER DAGE 3

● Er jeg mere end flittig til at at komme ud og løbe i de tidlige morgentimer. ELSKER den ro der er ved daggry. Den er magisk, hvad enten man er på landet eller i byen. Billedet herover er fra sidste uges tur til Nordirland og det beskriver præcis hvad jeg mener.

DE HER DAGE 4

● Er jeg så heldig at have køre et samarbejde med ARKET og det er et af dem, som jeg er virkelig glad for og hvis jeg selvskal sige det, så er vi et ret godt match. I går var jeg også et smut forbi butikken på Købmagergade og jeg gik både derfra med en kop kaffe og en pose i hånden.

DE HER DAGE 5

● Kommer jeg helt sikkert til at bruge den t-shirt (som lå i posen) flittigt. Den er noget nær den perfekte af sin slags og snittet er genialt og materialet er blødt og kvaliteten er i top. Prisen kan man heller ikke klage over og nu drømmer jeg bare om, at de laver den i alle regnbuens farver.

DE HER DAGE 6

● Har jeg været på Bornholm, uden at føle at jeg har været der. Vejret ødelagde det meste af oplevelsen og jeg vil så gerne tilbage og se The real deal. Dog har jeg stadig optur over min kusines store flotte gård.

● Har jeg været fascineret over min kusines liv og det hun har opbygget på få år. Især fordi vi er præcis lige gamle. Hun flyttede til Bornholm for 4 år siden, da hun var færdig med at læse. Ganske enkelt fordi det var der, hun fik et job. I dag har hun både en gård, to børn og en mand #life

DE HER DAGE 7

● Har jeg spist lækker og virkelig pæn morgenmad på i spejlsalen på Nimb, da Oslo Skin Lab inviterede til en lille introduktion til deres produkt. Et produkt, som jeg virkelig glæder mig til at teste, for hvis det virker, så kunne jeg godt gå hen og blive afhængig.

DE HER DAGE 8

● Har jeg virkelig optur over mine loafers, som selvfølgelig også er fra ARKET. De er bløde som smør og nærmest mere behagelige at have på end sneakers. Jeg elsker dem så meget, at jeg “sparer” lidt på dem. Jeg er frygtelig bange for at komme til at slide dem ned for hurtigt. Kender I det? (reklamelink)

DE HER DAGE 9

● Ser jeg tilbage på det her øjeblik fra Bornholm, som uden tvivl var turens bedste. Solen kiggede frem og vi fejrede fødselsdag i haven. Livet på landet kan altså et eller andet og vil nok aldrig stoppe med at drage mig.

DE HER DAGE 10

● Har jeg været til pressedag hos Broste og det her lille hjørne hav mig masser af inspiration til indretningen af mit hjemmekontor. Dog tvivler jeg på, at det nogensinde bliver ligeså pænt.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments