IRLAND I DAG, BORNHOLM I MORGEN

IRLAND I DAG, BORNHOLM I MORGEN 1

Hola Amigas!

Hermed endnu en lille hilsen fra Nordirland. I skrivende stund kører vi på en af de smukke landeveje i retningen mod Belfast og lufthavnen. Om et par timer går turen tilbage til Danmark og der kan vist ikke være nogen tvivl om, at jeg kommer hjem med en masse sjove oplevelser i bagagen. Turen har overgået alle mine forventninger – og de var altså forholdsvis høje. Nordirland er virkelig vidunderlig og jeg kommer selvfølgelig til at dele ud af mange flere ting herinde!

Billederne her er fra i går, hvor vi tjekke ind på det smukkeste hotel. Newforge House, som er et lille familieejet hotel med 6 værelser og en tilhørende restaurant. Det er et af steder hvor ALT er pænt og jeg kunne næsten ikke være i mig selv af begejstring. Hvis I er hurtige, så kan I nok også lige at smukke forbi min story og se hvad det er jeg snakker om!

Billederne her er fra deres have i det smukke tidlige-aften lys. Kjolen er fra Zara og selvom den faktisk har været i min garderobe i et stykke tid, så tror jeg aldrig at jeg har vist den herinde. Jeg købte den i Hamburg, da jeg var på en forlænget weekend tidligere på foråret og den har faktisk reddet en del tøjkriser efterhånden. Printet kan jeg næsten ikke blive træt af at kigge på og hvis jeg selv skal sige det, så passer den altså ret godt ind i stilen på den Irske country site.

IRLAND I DAG, BORNHOLM I MORGEN 2

Beklager også at der har været lidt stille herinde de sidste par dage. Men sådan er det jo nu engang imellem, når ting i det virkelige liv kalder. Der går nok også lidt tid før tingene bliver helt back to normal igen. Jeg når nemlig kun lige hjem engang sent i aften, inden jeg skal tidligt op og pakke min kuffert igen. I morgen rejser jeg nemlig ud på endnu en natur-tur når jeg skal besøge Bornholm for første gang i mit liv.

Heldigvis er jeg langt fra træt af den friske forårsluft, grønne træer, smukke blomster og hvad der ellers hører sig til, her midt i Maj. Hvis I sidder derude og har et par tips til ting jeg ikke må gå glip af derovre, så må I endelig ikke holde jer tilbage 🖤

Kan I have en skønt aften derude 🖤

IRLAND I DAG, BORNHOLM I MORGEN 3

IRLAND I DAG, BORNHOLM I MORGEN 4

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments