GLIMT FRA HVERDAGEN

Hola chicas 🖤

På en tirsdag, hvor der har været godt gang i den. Vind, sol, regn og det der valg, som pludselig er alle vegne og som vist også kommer til at være det den næste måneds tid. Jeg har lige gennemgået kamerarullen på min telefon og kan konkludere, at der også har været godt gang i den på den front. Der har i hvert fald været mange fine stunder, som har været værd at forevige.

Jeg har fået et par skønne behandlinger, spist en masse gode måltider, løbet halvmarathon, været et smut på Fyn og en hulens masse andre ting! Se med engang 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 1I går var jeg endelig forbi og få lavet et meget tiltrængt Lash Lift hos The Powder Room. Jeg er virkelig blevet mere eller mindre afhængig af den behandling. På billedet kan I i øvrigt tydelig se min tandbøjle, som jeg snart har haft i en måned. Jeg lover, at der snart kommer et mere uddybende indlæg. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 2Det var også i går, at det var min tur til at holde madklub og den seneste tid har jeg simpelthen haft en voldsom craving efter græsk mad. Derfor diskede jeg naturligvis op med Chicken Souvlaki, græsk salat og selvfølgelig Tzatiski 

GLIMT FRA HVERDAGEN 3En mandagsøl i solen, dengang det stadig var muligt at sidde udenfor og nyde den.

GLIMT FRA HVERDAGEN 4Comme Deux burde vinde en pris for deres fine indpakning. Jeg bliver simpelthen så glad af de farver. Produkterne kan man altså heller ikke sætte en finger på og hvis I endnu ikke har et eksemplar hjemme på badeværelseshylden, så husk, at koden BD20 giver 20%på helewebshoppen  frem til d. 13/5

GLIMT FRA HVERDAGEN 5Mine fine (og Burberry-inspirerede) sko fra ASOS bliver ekstra fine, så de får selskab af smukke forårsblomster. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 6I år faldt min fødselsdag i påsken og derfor havde jeg ikke mulighed for at gøre det helt store ud af det. I sidste uge besluttede jeg mig for at fejre den på en meget stille og rolig måde. Jeg inviterede fire af mine veninder på Indisk middag og en masse hvidvin på en helt almindelig onsdag. Kan i øvrigt virkelig anbefale Tandori Masala, hvor jeg bestilte maden fra. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 7Som jeg vist allerede har nævnt, så løb jeg mit første halvmarathon i to år i weekenden. Jeg havde ingen forventninger, men det gik over alt forventning. Ikke nok med at jeg kom i top 20 for kvinderne, så slog jeg også min egen rekord og kom i mål på 1 time og 36 minutter. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 8Løbet fandt sted hjemme på Fyn, hvor jeg har tilbragt alt for lidt tid, her i foråret. Det blev også kun til en enkelt dag i denne omgang, men heldigvis fik jeg en masse kvalitetstid med min mor i køkkenet. Er det bare mig, eller finder de bedste samtaler ikke sted under madlavningen? 

GLIMT FRA HVERDAGEN 9Når jeg engang bliver voksen og meget rig, så vil jeg helt sikkert kun handle ind i Torvehallerne. Pænere madopsætning skal man altså lede længe efter. 

Husk at I altid kan se mange flere hverdagsglimt henne på Instagram.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments