PÅSKEDAGE, FØDSELSDAG OG FORÅR

PÅSKEDAGE, FØDSELSDAG OG FORÅR 1

GLÆDELIG PÅSKESØNDAG 🖤

Jeg håber at I nyder de hellige dage fuldt ud? I kan tro, at min påske har været fyldt med gode stunder. I skrivende stund er jeg lige landet hjemme på Nørrebro og jeg bliver ærligt talt en lille smule trist, når jeg sidder og kigger billederne her igennem. I ved, på den der måde, hvor man bliver ramt af en melankoli, når noget rigtig godt er slut.

Siden torsdag har jeg været i sommerhus med hele min familie på Sydsjælland og vi har haft de bedste dage med fuld smæk på solen, små udflugter, lange gåture, løbeture, god mad og kolde øl i lange baner. I torsdags kunne jeg også fejre min fødselsdag og den opmærksomme læser ved nok, at jeg ikke ligefrem er verdens største fødselsdags-fan, men når man får lov til at fejre den i så flotte omgivelser og med de bedste mennesker omkring sig, så er det altså svært ikke at elske det en lille bitte smule 🙂

Selvom påsken officielt ikke er helt slut endnu, så er den det alligvel for mit vedkommende. I morgen kalder hverdagen igen og jeg har både et enkelt møde og en masse hængepartier, der skal klares, for jeg har ærligt talt nærmest ikke åbnet min computer de sidste fire dage. Jeg tjekker selvfølgelig også ind med en omgang webshop-favoritter! Men I dag får I lige et par glimt fra min påske 🖤

PÅSKEDAGE, FØDSELSDAG OG FORÅR 2

PÅSKEDAGE, FØDSELSDAG OG FORÅR 3Min nye Denimjakke, som er købt hos My Lèontine. Der er stadig 25% på hele molevitten med koden “mie25” til og med i morgen

PÅSKEDAGE, FØDSELSDAG OG FORÅR 4

PÅSKEDAGE, FØDSELSDAG OG FORÅR 5Havblik ved Præstø fjord

PÅSKEDAGE, FØDSELSDAG OG FORÅR 6Blomsterkjole fra Machè (gave)

PÅSKEDAGE, FØDSELSDAG OG FORÅR 7Jeg tror at det her billede bliver den nye screensaver på min Iphone. Vil sådan ønske, at man også kunne gemme duften et sted. 

PÅSKEDAGE, FØDSELSDAG OG FORÅR 8

PÅSKEDAGE, FØDSELSDAG OG FORÅR 9Møn’s Klint, som evigt og altid imponerer

PÅSKEDAGE, FØDSELSDAG OG FORÅR 10

PÅSKEDAGE, FØDSELSDAG OG FORÅR 11Kjole fra Stig P (gave)

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments