GLIMT FRA HVERDAGEN

Tiden går og klokken slår! Det er ved at være lang tid siden, at jeg sidst har tjekket ind med hverdagsglimt og derfor disker jeg også op med en ordentlig omgang i dag. I øvrigt en lidt særlig dag, for mit vedkommende. Jeg kan nemlig fejre fødselsdag og jeg er endda så heldig at være omgivet af hele min familie i de smukkeste omgivelser og fineste forårsvejr!

Men alt det, kan vi jo snakke om på et andet tidspunkt. Nu skal det handle om de seneste ugers højdepunkter 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 1Sådan så jeg ud tirsdag formiddag, hvor jeg var en tur i biografen og se Dronningen! Har I set den? Den sidder stadig i mig og jeg vil gå så langt som at sige, at det nok er den bedste danske film jeg har set til dato. Min jakke er i øvrigt fra Just Female (og det er en gave)

GLIMT FRA HVERDAGEN 2En fredagsøl i forårssolen sammen med min veninde, Rikke. Det var en af de dage, hvor det endelig var varmt nok til at hoppe i mine elskede Gucci-loafers

GLIMT FRA HVERDAGEN 3Det kan godt være at hele hypen omkring Kirsebær-allèen på Bispebjerg Kirkegård er på grænsen til morsom, men når man så står der, under de lyserøde blomster, så er det altså noget så magisk. Det her er fra en meget tidlig. Altså som i før kl. 7-tidligt, hvor jeg løb en tur derud. Hvad I ikke kan se er den drone der fløj rundt for oven og de 6 andre personer, som stod i kø bag mig, for at få netop det her billede. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 4En sporty morgen i mit sæt fra Reebok. Toppen findes HER og bukserne HER (reklamelinks)

GLIMT FRA HVERDAGEN 5Sidste uge bød på en lille tur til Hamburg og jeg har en regel om aldrig at besøge Tyskland uden at spise Pretzels. Verden bedste brød.

GLIMT FRA HVERDAGEN 6Jeg har besøgt Rabens Saloner, som inviterede på pressedag. Den smukkeste kollektion og den her bluse har jeg ikke kunne få ud af mine tanker. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 7Fra min lejlighed har jeg udsigt til det smukkeste træ og jeg elsker, at jeg kan følge med i årstiderne hele året. Det er aller mest magisk lige nu, hvor bladene er på nippet til at springe ud. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 8Pæneste farve fra Stig P, som jeg besøgte i sidste uge for at kigge lidt nærmere på deres nuværende kollektion. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 9Hurtigste sneakers fra Reebok (reklamelink) 

GLIMT FRA HVERDAGEN 10Loppesæsonen er endelig gået i gang og i lørdags lagde jeg vejen forbi det det store marked på Frederiksberg. Det er placeret lige ved rådhuset og finder sted hver eneste lørdag indtil efteråret. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 11Årets første dukkert på Marienlyst for et par uger siden. Det er vist første gang nogensinde, at jeg har været under så tidligt på året. Min badedragt er i øvrigt fra Weekday (reklamelink) 

GLIMT FRA HVERDAGEN 12Farveskalaen på min shopping i Hamburg

GLIMT FRA HVERDAGEN 13Smukkeste kager og sejeste sneakers, da Fila inviterede på hygge og drinks i sidste uge 🖤

Husk at der altid er flere hverdagglimt henne på Instagram

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments