FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS

FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS 1Reklamelinks: Coat: Stella Nova Dress: Second Female Jeans: Envii Sneakers: A.P.C Bag: By Far

Glædelig fredag, venner 🖤

Jeg er tilbage i København efter to helt perfekte dage i Hamburg, sammen med min skønne mutti. Selvom jeg forholdsvis ofte forlader min hverdag i forbindelse med diverse ture rundt omkring i verden, så er der altså bare et eller andet helt særligt og ekstra vidunderligt over sådan en tur, hvor man bare slapper HELT af, glemmer alt om tid og hverdagspligter. Vi havde så mange hyggelige snakke og jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst har følt mig så fyldt med ny energi og lyst til alt, som jeg gør i dag. Måske er det også foråret, der spiller en lille rolle 🖤

Alt den gode energi har jeg selvfølgelig tænkt mig at tage med på farten i dag. For på farten, det skal jeg i aller højeste grad. Jeg har to møder, en kaffeaftale og tre forskellige pressedage. En fredag med fuld fart på, men fyldt med ting, som jeg ser frem til og som jeg rigtig gerne vil.

Min weekend ser derimod forholdsvis fri ud. Jeg har et par venindeaftaler, men det er faktisk også det. Derfor satser jeg også på at få pudset vinduer, klare nogle hængepartier og ikke mindst fortsætte mit lille forårsoprydnings-projekt. Jeg er i fuld sving med at få styr på alle fylder i mine skabe og samler pt på de smarte foldekasser fra HAY og placerer så meget som muligt i dem. Det er en fryd for øjet at blive mødt af pastelfarver og orden, hver gang jeg åbner lågerne.

Billlederne her i øvrigt fra i mandags – inden jeg rejste mod Hamburg. Både kjole og jakke er nye tilføjelser til min forårsgarderobe og jeg har virkelig optur over dem begge. Jakken har jeg især brugt flittigt, siden den flyttede ind og det er altså den helt perfekte trench coat og er genialt til temperaturerne som de er lige nu. Den er forholdsvis tyk i kvaliteten og kan altså godt modstå en kølig forårsvind!

FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS 2

Men nok om mig for i dag! Hvordan ser jeres weekendplaner ud? Står den på X-factor finale? Påskeforberedelser? Fest? Afslapning? Eller noget helt andet. Uanset hvad, så har jeg selvfølgelig lige samlet en lille håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på 🖤

● Hvis I er i København, så ville det næsten være oplagt at smutte forbi det helt nye madmarked i Boltens gård, som netop slår dørene op på lørdag. Det bliver altså helt genialt med sådan et madmekka midt i byen!

● Der kommer vist også til at være god mulighed for at gøre et helt unikt fund, når det årlige Flid Forårsmarked finder sted i Nørrebrohallen. Et marked, der samler en lang række små kunstnere og andre kreative sjæle.

● Mangler I en god serie, så kan jeg virkelig anbefale Netflix’s nye svenske satsning, Quicksand. Hold nu fast hvor er den spændende og så byder den på vanvittigt godt skuespil. Den er baseret på en krimi af samme navn og handler om et skoleskyderi på et gymnasium, hvor hovedpersonerne er unge mennesker fra den svenske (meget rige) overklasse.

● Det er ENDELIG blevet sæson for udendørs-loppemarkedet og mon ikke der findes et i de fleste landsdele? Jeg har selv planer om at slå et smut forbi det store på Frederiksberg.

● I skal også lige huske at tjekke ind igen her om et par timer, for jeg har nemlig endnu et lille indlæg i ærmet og det inkluderer en ret lækker rabatkode til noget der kan pryde væggene i hjemmet #staytuned

● Mangler I inspiration til weekendmenuen, så kunne en god omgang BBQ Quesadillas måske være et godt bud.

● Til sidst vil jeg også lige anbefale at slå et smut forbi Gina Tricot og se deres helt nye fotoserie til Let’s Bloom-kollektion (reklamelink). Hvis I skulle havde lidt svært ved at finde forårsstemningen, så finder I den helt sikker der.

FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS 3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments