POSTKORT FRA HAMBURG

POSTKORT FRA HAMBURG 1Trenchcoat fra Stella Nova (gave)

Hola Amigas!!

Så gik der pludselig et par dage med helt stilhed herinde. Det sker ellers ikke så ofte og det var bestemt heller ikke planen. Men ærligt talt, så har jeg bare haft travlt med at hygge med at hygge mig i Hamburg, sammen med min mor. Vi har virkelig haft de SKØNNESTE to dage og alt har været helt perfekt. Vejret har vist sig fra sin bedste side, vi har spist så godt, vi har shoppet, drukket vin, haft lange gode samtaler og jeg har fået en ny og rigtig god idè. I ved, en af de ting, som altid opstår når man tager lidt væk fra hverdagen.

Vi besluttede os for at gå all in og bestilte et skønt værelse på det her hotel. Det lå midt i det hele, havde verdens største morgenmadsbuffet, et spa-område og så var alt så pænt, at min kamerarulle er fyldt til randen! I går tullede vi bare rundt og så byen, drak kaffe og shoppede en del. Jeg kom måske til at gå lidt amok i Mango og bl.a købt de perfekte flade sorte sko og den fineste forårstop. At der tilmed var shopping-week i Hamburg og nærmest 20% i alle butikker, gjorde ikke fristelserne mindre 😉

I skrivende stund er vi lige hoppet på toget og her skal jeg mere eller mindre sidde hele dagen. Der er alligevel forholdsvis langt fra Hamburg til København. Heldigvis har jeg en del arbejde der skal passes og mails der skal besvares, efter to dage, hvor jeg har været tjekket ud af virkeligheden!

I har forresten været så søde til at dele ud af gode Hamburg-tips henne på Instagram og en del af jer har også spurgt om jeg kan nå at lave en lille guide inden påske, hvor flere af jer smutter derned. En kæmpe guide bliver det ikke til, men jeg skal gøre mit bedste for at nå at samle nogle af mine bedste tips!!

Her er et par billeder fra de sidste par dage 🖤

POSTKORT FRA HAMBURG 2Forår i fuld flor 🖤

POSTKORT FRA HAMBURG 3

POSTKORT FRA HAMBURG 4

POSTKORT FRA HAMBURG 5Reklamelinks: Strik fra Arket og bukser fra & Other Stories

POSTKORT FRA HAMBURG 6Mutti 🖤

POSTKORT FRA HAMBURG 7

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments