GLIMT FRA HVERDAGEN

Det er ved at være lidt tid siden, at jeg sidst har delt ud af hverdagsglimt herinde. Det handler nok også om, at den seneste tid ikke har føltes så meget som hverdag. Mit program har været tætpakket i et par måneder, med en del rejser og mange ting i kalenderen. Sådan har mit forår været de sidste par år og normalt får jeg også følelsen af, at det også er lidt for meget af det gode. I år har det ikke været så slemt, for jeg tog den fornuftige beslutning at køre at i et meget lavt tempo i December og Januar. Med andre ord, så fik jeg ladet op og jeg kan faktisk godt mærke, at det kommer mig til gode nu.

De sidste par uger har været en god blanding af alt muligt. Jeg har været i Singapore, spist en masse mad og opdaget nye steder. Jeg har været et hurtigt smut hjemme på Fyn, nydt det spæde forår og vigtigst af alt, så har jeg faktisk været i strålende humør!

Se med engang…

GLIMT FRA HVERDAGEN 1Jeg tilbragte min weekend hjemme på Fyn og det var lidt af et glædeligt gensyn. Jeg havde ikke været der i flere måneder og jeg kan godt sige jer, at mit hjemve havde vokset sig stort. Det her billede, hvor jeg lige fangede den fine fynske forårssol var et af de eneste jeg tog. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 2Et lille kaffe-kage-møde  med min Agent

GLIMT FRA HVERDAGEN 3Turen til Singapore har selvfølgelig fyldt en del de sidste par uger og det var virkelig nogle skønne skønne dage. Jeg er også enormt glad for at jeg fik mulighed for at hjælpe Rikke med at ligge den sidste hånd på Month Of May

GLIMT FRA HVERDAGEN 4Singepore er så meget mere end høje og ny bygninger. I chinatown faldt jeg over de smukkeste vifter, som kostede en 5’er stykket. jeg behøver næsten ikke at fortælle, at jeg ikke lod dem hænge der 😉

GLIMT FRA HVERDAGEN 5Dinner ala Ricky. Vi spiste ude et par aftener, men ellers lavede vi også selv mad og spiste på Rikkes hyggelige terresse. Der var altid en variation, men sweet potatoes, humus, brød og gulerødder var fast inventar på bordet. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 6Inviteret ● For et par uger siden (nærmere bestemt d. 8 Marts) inviterede Estèe Lauder på morgenmad og girlspower på Kvindernes kampdag. Det var uden tvivl et af de mest gennemførte events, jeg har været til i lang tid. Hele den store og smukke Nikolaj Kunsthal var fyldt op med et smukt dækket bord og en make up station til hver gæst. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 7Inviteret ● Klar til at blive shinet up med nogle af mine favoritprodukter. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 8I Singapore spottede jeg den smukkeste taske fra Mango, som var lavet af et tørklæde. Jeg blev mere eller mindre besat af tanken om at lave mine egne og skyndte mig at købe en stor stak “silke”tørklæder i i Chinatown. Resultatet er stadig ikke tip-top, men det kan der jo blive arbejdet på i løbet af foråret. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 9Inviteret ● Nørrebro har fået endnu en fantastisk restraurant og jeg var så heldig at være inviteret med til åbningen. Glou Glou er en lille oase på Rantzausgade, hvor der er fokus på grønt og masser af vin. Lige i min ånd og klart et sted, jeg snart skal tilbage til. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 10En aften i Singapore iført en smuk silkekjole fra Malene Hocke og min Fendi Vintage-taske, som jeg pludselig har fået fornyet kærlighed til. (reklaemlinks)

GLIMT FRA HVERDAGEN 11Lige nu er jeg inde i en lidt voldsom rejseperiode og så er det altså bare ekstra skønt at vågne op i sin egen seng. Især når man tilmed bliver vækket af det skønne forårslys. Mit sengetøj er i øvrigt fra HAY.

GLIMT FRA HVERDAGEN 12Gave ● Da jeg landede fra Singapore lå der den skønneste pakke fra MAC Costmetics og ventede på mig i pakkeboksen. MAC laver unægtelig noget af det alle bedste make up og jeg kan slet ikke vente med at tage alle de her sager i brug. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 13Inviteret ● Madklubben har åbnet en ny italiener, Mamma’s, og i sidste uge var jeg forbi sammen med min helt egen madklub. Det var SÅ lækkert og menuen er fuldstændig perfekt. Alt fra antipasti, pasta, små dele-retter, pizza til lækre søde og klassiske desserter. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 14Ren Burrata kærlighed 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 15Inden min rejse til Singapore lovede jeg mig selv, at jeg IKKE måtte købe alle de der asiatiske dimser, som jeg ikke har brug for. Det gik faktisk overraskende godt. Jeg syndede en lille smule da vi besøgte Daiso (hvor alt koster 2 dollars). Men et eller andet sted, så HAR jeg måske brug for et par fine strømper med M og mærkelige matcha-bolcher. 

Husk at der altid er fyldt med hverdagsglimt henne på Instagram

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments