GLIMT FRA HVERDAGEN

Hola Amigas 🖤

Så er det sørme blevet tid til en omgang hverdagglimt. Det er godt nok lang tid siden, at der sidst har været det herinde. Det handler nok også om, at der ikke har været meget hverdag over mit liv, de sidste par uger. Men nu er den i fuld gang igen og da jeg bladrede igennem kamerarullen på min telefon opdagede jeg hurtigt, at jeg har været enormt flittig med kameraet, de sidste mange dage. Der har altså også været exceptionelt mange fine stunder og mange pæne ting at tage billeder af. At det smukke forårslys (og vejr) har kastet lidt ekstra glimmer på det hele, kan jeg nok heller ikke løbe fra.

Den sidste uges tid har budt på tidlig forår, masser af lækker mad, en tur til Belgien og flere skønne gaver. Elsker at de her indlæg minder mig om, hvor mange gode ting hverdagen rent faktisk indeholder.

Se med engang..

GLIMT FRA HVERDAGEN 1I torsdags var jeg forbi beauty-pusher The Powder Room og det var måske mit mest tiltrængte besøg til dato. Efter et par uger i sol saltvand og høje bølger på Sri Lanka trængte min mine afblegede vipper og bryn i den grad til en omgang farve og mine vipper fik også et lille lash lift. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 2Jeg bliver aldrig nogensinde træt af at besøge HAY House på strøget og bliver top-inspireret på interiør-fronten, hver gang jeg er forbi. Under mit sidste besøg spottede jeg de fineste skåle og til de priser, kom mit mådehold virkelig på prøve. Men jeg har simpelthen ikke plads til mere nips herhjemme.

GLIMT FRA HVERDAGEN 3Kender I det der med, at man oplever noget der er så fint og stort, at det umuligt at beskrive med ord eller billeder? Den her stund er et perfekt eksempel. En tidlig morgen på Sri Lanka, hvor en drøm gik i opfyldelse, da vi spottede en flok blåhvaler. Jeg har ikke specielt mange billeder derfra, da jeg hurtigt besluttede mig for at være i nuet og nyde synet. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 4Gave: Jeg har ventet på de nye Ultra Boost fra Adidas i flere måneder og i sidste uge flyttede de endelig ind hos mig. Jeg har efterhånden prøvet mange forskellige sko i min løbekarriere men intet slår dem her. At de også er vanvittig pæne gør mig ikke mindre glad. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 5En tidlig forårsdag hjemme på Nørrebro iført en fin og solgul skjorte fra & Other Stories (reklamelink)

GLIMT FRA HVERDAGEN 6Og nu hvor vi snakker om forår, så var det i fuld flor i Belgien, hvor jeg har tilbragt min weekend. Tænk engang, at det også snart springer ud herhjemme. Uden tvivl den mest vidunderlige tid på året 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 7Morgenmøde og morgenmad på min stamcafè, Friheden. Jeg elsker alt ved det sted og i sidste uge var jeg faktisk forbi intet mindre end tre gange. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 8Blomsterne, der har overtaget Instagram. Men de er altså også pæne og en sand fryd for øjet. Her pynter de vindueskarmen hos The Powder Room

GLIMT FRA HVERDAGEN 9Selvom jeg er inde i en periode, hvor jeg har lyst til at ændre alt i mit hjem (hej forår) så blev jeg alligvel glad da jeg trådte ind i min stue efter flere uger på farten. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 10Gave: Den her lille bandit kom med posten for et par dage siden og den faldt på et tørt sted. Der findes mange gode cremer, men intet slår den klassiske Creme De La Mer

GLIMT FRA HVERDAGEN 11Jeg tilbragte to uger på Sri Lanka med hende her. Verdens bedste rejsemakker, min evige opbakning, fellow pop-elsker og den sjoveste jeg kender. Julie 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 12Gave: Den smukkeste halskæde fra Jane Kønig i flyttede ind i min samling i går og jeg elsker alt ved den 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 13Foråret fører mange fine ting med sig. En af dem er, at jeg endelig kan bruge mine Gucci-strømpebukser igen. Jeg er faktisk så glad for dem, at jeg også lige har klikke dem hjem i den hvide farve (reklamelink). Min mor synes at det er en vanvittig pris for et par strømpebukser og det vil jeg sådan set give hende ret i. Min jeg elsker dem alligvel. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 14Apropos min mor, så havde hun fødselsdag i går og den fejrede hun hele dagen sammen med min søster og jeg. Vi havde alle taget en fridag og startede med en god omgang morgenmad på Møllers Kaffe. Et sted, som jeg ikke har besøgt i evigheder og jeg må også indrømme, at det er gået lidt ned ad bakke for dem siden sidst. I hver fald hvis I spørger mig. Udvalget er slet ikke så godt som det var engang og deres lækre og saftige brød er pludselig blevet lidt kedeligt og tørt. Til gengæld smagte deres Matcha yoghurt vidunderligt og alene pga. den kommer jeg gerne igen. 

Husk at jeg altid deler hverdagsglimt henne på Instagram!

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments