GLIMT FRA HVERDAGEN

Endnu en uge er gået og min telefon er atter fyldt op med små gyldne glimt. Det har været modeuge, jeg har haft et hav af aftaler, spist ude de fleste dage, været på date med en nye veninde og en hulens masse andre ting. Indlægget her er planlagt, for i netop nu, skulle jeg meget gerne være landet i Sri Lanka, hvor jeg skal tilbringe de næste par uger.

Jeg tjekker nok snart ind med en lille opdatering, men inden da, så får I lige en håndfuld billeder fra ugen der er gået 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 1En lille selfie hjemme fra stuen, hvor jeg bl.a er iført de skønneste gamacher fra Birgitte Herskind. De her simpelthen indtaget førstepladsen, som de mest behagelige bukser i min garderobe og de bliver brugt flittigt!

GLIMT FRA HVERDAGEN 2Èt af de to shows jeg tog til under modeugen var Resumè, hvor temaet var Millenium. De havde lavet den geniale gimic og lagt tamagotchi’er på alle pladserne. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 3Inden modeugens andet show, stod den på en lækker fransk frokost på Pastis 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 4Jeg har modtaget de SEJESTE sneakers fra Fila (ja, det er en gave) og jeg elsker dem så meget, at jeg næsten ikke nænner at tage dem i brug.

GLIMT FRA HVERDAGEN 5Sidste uge var fyldt med skønne middagsaftaler og den første var sammen med to skønne damer på Karma Sushi i kødbyen. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 6Jeg spiser hverken fisk eller skaldyr og derfor kan det selvfølgelig godt være lidt af en udfordring at gå ud og spise sushi. Heldigvis har de fleste steder et god udvalg af vegetariske mulighed og det man får på Karma Sushi er uden tvivl det bedste jeg har fået til dato.  

GLIMT FRA HVERDAGEN 7Det var selvfølgelig de her to hotte mamas, som jeg var så heldig at tilbringe min aften med. Danica og Emilie.

GLIMT FRA HVERDAGEN 8As we speak (indlægget her er planlagt) skulle jeg, som sagt, meget gerne være ankommet til Sri Lanka og de her skønne sandaler fra Notabene er selvfølgelig med i kufferten. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 9Torsdag aften var jeg på date. Ikke en helt almindelig date, men en date med en ny veninde. For et par uger siden mødte jeg en rigtig sød pige til et event og vi fandt hurtigt ud af, at vi havde enormt meget til fælles og hyggede os i hinandens selskab. Vi aftale at vi skulle ses igen meget snart og det er jeg bare SÅ glad for at vi gjorde. Vi drak drinks og spiste på Union Kitchen. Elsker deres koncept, hvor man selv kombinerer ball’s og tilbehør. Det er SÅ lækkert – omend en lille smule dyrt. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 10(Gave) I fredags fik jeg den skønneste levering. Just in time for the weekend. En lækker flaske Gin med nye Tonic-vand fra danske Eagle.

GLIMT FRA HVERDAGEN 11Den nyeste tilføjelse til min samling af vidunderlige, pæne og velduftende Diptyque-lys

GLIMT FRA HVERDAGEN 12Et lille møde med Stella Nova, kombineret med et glas vin og en drink på mit lokale stamsted, Friheden!

GLIMT FRA HVERDAGEN 13Lørdag aften var jeg ude med tre af mine bedste venner. En aftale som vi havde haft i lang tid og som jeg havde set rigtig meget frem til. Vi havde booket bord på den nye Mæxico på Nørrebro, men da vi ankom viste det sig, at vi havde booket i deres afdeling inde i byen. Vi skyndte os ind i en taxa, for aldrig i livet om vi skulle gå glip af alt det lækre Mexi-mad. Desværre måtte jeg kaste håndklædet i ringen efter maden og hoppe i en taxa hjem. Jeg havde være småsløj det meste af dagen og da vi kom ud på de sene timer, begyndte feberen også at komme snigende. Heldigvis vågnede jeg forholdsvis frisk søndag morgen, så kryds lige fingre for, at det bare var det. 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments