I FEBRUAR SKAL JEG

Så fik Januar endelig en ende. Til tider har jeg tvivlet på, at det nogensinde ville ske og jeg har det virkelig som om, at den har varet i EVIGHEDER. December, jul og nytår føles som lysår væk og de sidste mange uger har lignet hinanden. Jeg har egentlig haft det ganske fint og inderst inde er jeg også glad for, at måneden endte med at blive helt rejsefri.

På arbejdsfronten startede jeg blødt ud og jeg mindes hvordan jeg nærmest sad klar foran skærmen og ventede på at det hele begyndte igen, da vi nåede d. 3 Januar. Der gik lang tid før jeg kom ind i en rytme, hvor jeg egentlig følte at der var en mening med det jeg lavede. Jeg må bare erkende at jeg både trives og arbejder bedst, når der er fart over feltet. Men igen, når alt det er sagt, så tror jeg at det har været enormt sundt for mig at tage den med ro og rent faktisk bo 100% i min lejlighed og ikke i en kuffert.

Men nu går den heller ikke længere. Jeg har atter fået meget at rive i og har endda og været nødt til at takke nej til flere opgaver. På søndag stopper min rejse-detox, når jeg sætter kursen med de varme lande og kort efter den tur, venter den næste. Jeg er SÅ klar til Februar og selvom det ofte er her, at vi bliver mødt af strid vinter og polarkulde, så er det faktisk en måned, som jeg holder enormt meget af. Lyset vender tilbage og de første små forårstegn begynder at vise sig. Hele mit liv har jeg set februar som sådan en fin, afventende og håbefuld måned. I ved, lidt ala lillejuleaften. De sidste vinterdage skal lige klares og så kommer foråret med alt sin magi.

Selvom det kun er ganske få af mine februardage, der skal tilbringes i Danmark har jeg alligvel et par fine ting og sager i vente og dem har jeg, traditionen tro, samlet herunder. Som altid, må i hellere end gerne dele jeres planer så vi måske kan inspirere hinanden 🖤

I Februar skal jeg…

I FEBRUAR SKAL JEG 1Fra en kold Februar-dag i 2018. Dengang Polarkulden lage sig over landet. 

● Til Sri Lanka og to lange uger og hold.nu.fast hvor jeg glæder mig. Både til at opleve et land, jeg aldrig har besøgt før og til at leve i badetøj (har bl.a investeret i den smukkeste badedragt og en fin stribet bikini) og drikke friske kokosnødder dagen lang. Der er afgang på søndag og nedtællingen og forberedelserne er for alvor gået i gang. (reklamelinks)

● Skrive og udgivet et indlæg om klimavenlighed vs. det at være blogger og rejse forholdsvis meget. Jeg får så mange spørgsmål om netop det emne og I kan tro, at jeg gerne vil sætte ord på det. Dog skal det gøres helt rigtigt og velformuleret, for jeg kan mærke at det er et meget betændt område, som rigtig mange har en stærk holdning til.

● Ud og spise på den helt nye restaurant Mæxico, som netop er åbnet her på Nørrebro. Det har jeg faktisk glædet mig til, lige siden jeg så at de skulle åbne.

● Til Belgien på en lille pressetur. Nærmere bestemt Brügge, hvor jeg skal deltage i kultur festivalen, SLOW.

● Tilføje et par styles til min kommende forårsgarderobe og det kunne meget vel blive med de her vidunderlige grønne bukser fra Gina Tricot og eller noget i det vidunderlige blomsterprint fra Stories. (reklamelinks)

● I biografen og se Beautiful Boy. Lige siden jeg så Timothèe Chalamet i Call me by your name (og tudede over den i flere dage) har jeg ventet i spænding på at se noget nyt fra hans side. Jeg håber godt nok, at biograferne stadig viser den, når jeg er hjemme fra min rejse.

● Til Århus og holde et foredrag om Influencer Marketing. Det er sjovt det der med foredrag, for jeg kan egentlig godt lide at holde dem, men jeg bliver også altid pokkers nervøs inden og stresset over hele situationen. Men øvelse gør jo mester, som man siger og inderst inde gad jeg nok godt at blive hyret til flere af den slags jobs fremover.

● Skamlytte til det nye Ariana Grande-album, som eftersigende skulle udkomme d. 8. Mine forventninger er tårnhøje og jeg lytter stadig til 7 Rings konstant.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments