GLIMT FRA HVERDAGEN

Tiden går og klokken slår! Tænk sig engang, at vi allerede befinder os i slutningen af Januar. På en måde føles det som om, at det var i går at det var jul og nytår og på den anden side har jeg det som om, at det har været i januar i evigheder. Siger man ikke også, at det er årets længste måned?

At den lakker mod enden har jeg ikke det fjerneste imod og endnu bedre er, at vi snart går ind i den sidste officielle vintermåned. En måned, hvor jeg skal tilbringe det meste af tiden under sol og palmer på Sri Lanka og jeg tæller dage til afgang nu!! Men det kan vi snakke om på et andet tidspunkt. Nu skal det nemlig handle lidt om den sidste uges tid, hvor jeg har været flittig med at tage billeder og dokumentere de små glimt fra hverdagen 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 1Sidste uge var altså ganske fin, når det sommer til solen. Den kiggede frem de fleste dage og gav det der magiske vinterlys. Her er en lille selfie hjemme fra stuen, hvor jeg havde taget de fine hjertereringe fra Jane Kønig i ørene

GLIMT FRA HVERDAGEN 2I fredags cyklede jeg gennem Nyhavn på det tidspunkt, hvor solen spreder sine sidste stråler. Selvom Nyhavn er bedst på en sommerdag, så kan den altså også noget på en fin vinterdag. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 3I torsdags var jeg inviteret på middag på Restaurant VÆKST af Weleda og deres PR Bureau. Maden var helt vidunderlig og jeg skal helt sikker snart tilbage. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 4Selskabet var også ret vidunderligt og jeg var så heldig at have hende her som min borddame. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 5Når det kommer til hygge og selskablighed, er Marie og jeg forholdsvis ens. Vi ender næsten altid med at være de sidste der går hjem og vi har efterhånden haft en god håndfuld aftener der har set sådan her ud. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 6Tirsdag i sidste uge var jeg inviteret til det fineste event med Sephora, hvor vi bl.a blev introduceret for en masse nyheder, fra deres forskellige brands. Jeg kom hjem med en helt overvældende goodiebag og er i fuld sving med at teste de forskellige produkter. (Og så skal jeg jo lige huske og sige, at det er en gave)

GLIMT FRA HVERDAGEN 7Jeg har været et smut forbi HAY House inde på strøget. Det er nok et af de mest inspirerende steder, når det kommer til interiør. For mig er det vist også umuligt at gå derind, uden at købe noget. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 8Det har altså været en god uge på mad-fronten. Jeg var også forbi hypede Les Trois Cochons hvor jeg havde møde med min agent, Rikke. Jeg kastede mig ud i deres Avocado-mad og jeg tror faktisk, at det er den bedste jeg har fået til dato. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 9Det var en af de dage, hvor jeg havde tænkt at jeg lige skulle have taget et par billeder af mit outift. Men pludselig væltede sneen ned og gjorde alt vådt og grimt. Det måtte blive til et lille selfie på Les Trois Cochons pæne og lyserøde toiletter. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 10Jeg var også så heldig at få tilsendt en gave af Tefal. Nærmere bestemt deres 5 Second Chopper, som skulle være et perfekt værktøj til at lave Guacamole. Har jeg nogensinde fortalt hvor højt jeg elsker Guacamole? (og ja, det er også en gave)

GLIMT FRA HVERDAGEN 11Jeg tilbragte hele min søndag i Nørrebrohallen, hvor jeg havde en stand til Veras Market. Det her var det eneste billede jeg nåede at tage, for det var CRAZY!! Efter få timer kunne jeg nærmest melde udsolgt. Det var en vild dag. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 12Jeg har også været forbi yndlings-mads hos Retouch og få en Acnelan-bahandling. Hvis I følger med henne på Instagram, så kunne I også se hvor stræk den var denne gang. Det gør SÅ ondt de få sekunder man har masken på, men er til gengæld så sindsygt effektiv. Min hud har skallet helt voldsomt de sidste 2-3 dage (det er helt normalt) men i dag er jeg vågnet op med den fineste glød og alle urenheder er pist væk. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 13Nej, jeg kan ikke li’ vinter og sne, men det var alligvel svært ikke at blive fascineret over det her syn, da sneen væltede ned over Dronning Louises Bro i går. 

Husk at I altid kan se mange flere hverdagsglimt henne på Instagram 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments