GLIMT FRA HVERDAGEN

Det er ved at være evigheder siden, at jeg sidst har delt ud af hverdagsglimt herinde. De er ganske enkelt nok bare forsvundet i tilbageblik, jule og nytårs-indlæg og alt det der. Det er skam ikke fordi jeg ikke har fotograferet de små ting og sager. Faktisk afslører kamerarullen på min telefon, at jeg har været yders aktiv. Derfor er det også blevet til en lidt lang omgang. Jeg håber at det går 🖤

Siden sidst har det både været jul, nytår og det er blevet hverdag igen. Jeg har holdt fri, nyt naturen, nyt byen, fået et par fine gaver, fanget solstråler og alt muligt andet.

Se med engang…

GLIMT FRA HVERDAGEN 1I fredags tog jeg en halv fridag og smuttede en tur på Louisiana med min veninde, Cecilie. Det er alt for lang tid siden at jeg sidst har været der og jeg VILLE nå at se efterårets store udstilling, Månen, inden den stopper her d. 20. Selvom det også er verdens mest hypede sted, så er der simpelthen også bare så smukt og især på dage, hvor solen spreder sine stråler. Jeg var iført en kjole fra Just Female, som lander i butikkerne lige straks. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 2Et lille glimt af mit nytåts-sæt. Masser af glow til ansigtet, Moet til ganen, Amour-spænde til håret, Diamanter fra Jane Kønig og endnu en smuk kjole fra Just Female

GLIMT FRA HVERDAGEN 3Og mit skønne nytårs-hold. Vi havde sådan en skøn aften, at jeg nærmest ikke har flere billeder end det ene.

GLIMT FRA HVERDAGEN 4Elsker, elsker ELSKER mine lyserøde Gucci-strømper. De er alt for meget og alligvel helt perfekte. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 5Fra en gåtur i det Fynske da jeg var hjemme på juleferie

GLIMT FRA HVERDAGEN 6Jeg har fået den fineste julegave af Vestiaire Collective. Man skulle næsten tro, at de kendte min ønskeliste, for jeg havde netop ønsket mig et Diptyque Lys. Dog synes alle i min familie, at det er helt hul i hovedet at betale så mange penge for et lys, så det lå selvfølgelig ikke under træet 😂

GLIMT FRA HVERDAGEN 7Det er jo lidt af en klassiker at finde gamle billeder, når man er hjemme på ferie. Men jeg bliver altså lige nødt til at dele det her af min far og jeg. Han var da ret flot i sine unge dage. Synes I ik? Og ja, jeg er faktisk født med helt lyst hår.

GLIMT FRA HVERDAGEN 8Julegaven fra mig til mig. Det LÆKRESTE sengetøj fra HAY

GLIMT FRA HVERDAGEN 9Jeg er besat af sollys lige for tiden. Mon ikke det er fordi, vi ikke får så meget af det? I hvert fald udnytter jeg hver en stråle til at tage billeder af alt mellem himmel og jord. Her er det en lille selfie fra 1. Januar. Jeg er heldigvis beriget med en krop, der aldrig får tømmermænd, så jeg havde faktisk en enormt produktiv dag. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 10Og lige lidt mere sol. Her er det min sture, der bliver bestrålet

GLIMT FRA HVERDAGEN 11Her er jeg vokset op og selv på en grå og kedelig vinterdag, er der nu ganske pænt

GLIMT FRA HVERDAGEN 12Jeg havde det alligvel ca. sådan her over at komme tilbage til København efter en lang juleferie. Jeg elsker hygge og familie-ting, men SÅ mange dage i træk er simpelthen for meget af det gode. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 13Endnu et ønske gik i opfyldelse, da jeg fik tilsendt den bedste pakke med alverdens glow-make-up fra MAC. Der i blandt var der mit ultimative yndlings produkt Prep + Prime i rejsestørrelser. Et par spray i ansigtet giver huden den skønneste overflade og jeg er bare lykkelig over, at jeg endelig kan have den med i tasken. 

Hvis I vil se flere hverdagsglimt, så husk at I altid kan følge med henne på Instagram 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments