GLIMT FRA HVERDAGEN

GLÆDELIG FREDAG 🖤

Normalt plejer jeg jo at tjekke ind med en lille fredagshilsen og et par weekendtips, når vi kommer til denne tid på ugen, men i dag bliver den lige skifte ud med en håndfuld hverdagsglimt. Dels fordi jeg er lidt tung i hovedet efter gårsdagens julefrokost med Society B, så det er begrænset hvor mange spændende ord jeg har at skrive ned. Derudover sad jeg lige og kiggede kamerarullen på min telefon igennem og opdagede, at der faktisk er en del fine stunder og oplevelser, som jeg slet ikke har fået delt med jer. Så lad os tage sådan en omgang i stedet….

hverdagenÆgte sollys er et sjældent syn i disse dage, men når det så endelig er her, så er det ret så magisk. I sidste uge kiggede det forbi min lejlighed og det udnyttede jeg selvfølgelig med en lille selfie.

hverdagenI weekenden var jeg et smut hjemme på Fyn og der stod den bl.a på et par lange løbeture. Min yndlingsrute taget mig forbi det her fantastiske lille sted, som nok er et af de fineste jeg kender.

hverdagenVinterkulden er kommet og derfor har jeg fundet min varmeste bamsefrakke frem. Den er fra & Other Stories’ men fra sidste vinter. I år har de også lavet en ret lækker en af slagsen. (reklamelink)

hverdagenSig det med Chokolade 🖤Jeg har fået tilsendt den lækreste pakke fra Karamel Kogeriet på Bornholm som bl.a bestod af en julekalender og de lækreste karameller. Det er i øvrigt nogen af de bedste, jeg nogensinde har smagt. 

hverdagenEn hel weekend med børn, byder bl.a på en lækker lille tatovering. Endda en af dem, som viste sig at være alt andet end nem at vaske af, så resterne pynter stadig på min arm. 

hverdagenI går var uden tvivl ugens mest luksusagtige dag. Jeg startede inde hos Retouch, hvor jeg fik lavet endnu en acnelan-behandling, for at bevare den fine hud, jeg endelig har fået lavet. Hvis I er hurtige, kan I stadig nå at se lidt mere om det henne i min story på Instagram

hverdagenNæste stop var Bobbi Brown i Magasin, hvor jeg var inviteret på en lækker glow-session. Jeg ELSKER alt make up, der giver glow og glød 🖤

hverdagenResultatet efter en lille halv time i stolen 🖤

hverdagenDagens sidste stop var på madklubben, hvor den stod på Julefrokost med Society B. Det endte lidt for sent med drinks og dans på Dandy og det her er det eneste præsentable billede jeg har fra aftenen. 

hverdagenDen nyeste tilføjelse til min pyjamas-samling. Den smukkeste af slagsen fra Lulu’s Drawer.

Husk at følge med henne på Instagram, hvor der altid er fyldt med hverdagsglimt 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments