ALL GOOD THINGS COME TO AN END

ALL GOOD THINGS COME TO AN END 1Bluse fra stella Nova’s kommende kollektion

Ja, alt godt har en slutning, desværre. I dag går turen hjem mod Danmark, kulde og November og mit lille Mexicanske eventyr er slut. Det har været en vidunderlig rejste og på mange måde er intet blevet, som jeg havde forventet. Jeg har følt, som aldrig før. Grint, spist, kigget ud i luften og endda også grædt et par gange.

Jeg vil lyve hvis jeg sagde, at jeg var det bedste sted i mit liv, inden jeg rejste og derfor er det selvfølgelig også med en smule angst, at jeg rejser tilbage. Men jeg savner mine venner, min søster, mine kollegaer,  og mine nevøer og selvom jeg ikke troede at det var muligt, så er jeg faktisk også ved at være lidt træt af guacamole.

Når det så er sagt, så er jeg næsten allerede begyndt at spekulere i nye eventyrer, for hvis der er noget, som de sidste par uger har bekræftet mig i, så er det, at jeg er lykkeligst der hvor solen skinner.

Til næste rejse skal jeg også være en bedre blogger og huske at være lidt mere nærværende herinde, for hvis jeg skal være ærlig, så har jeg haft mine tanker alle andre steder end her. På samme måde har faldende besøgstal og mangel på respons fra jer, aldrig gået mig mindre på.

Men nu er jeg snart tilbage og så bliver alt som det plejer at være og måske endda en smule bedre.

Nu vil jeg pakke min kuffert inden turen går mod lufthavnen. Indtil vi ses igen, så får I lige et par glimt fra de sidste par dage.

Åh Mexico, tak for dig 🖤

ALL GOOD THINGS COME TO AN END 2

ALL GOOD THINGS COME TO AN END 3

ALL GOOD THINGS COME TO AN END 4Kjole fra Malene Hocke

ALL GOOD THINGS COME TO AN END 5

ALL GOOD THINGS COME TO AN END 6

ALL GOOD THINGS COME TO AN END 7

ALL GOOD THINGS COME TO AN END 8

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments