POSTKORT FRA MEXICO #3

POSTKORT FRA MEXICO #3 1

Hola Chicas 🖤

Så blev det lige tid til endnu et lille postkort her fra Mexico-land. De sidste par dage har vi befundet os på fastlandet og har lagt ø-livet bag os. Her er der lidt mere struktur i dagene og de ligner ikke allesammen hinanden. Det er nu også ganske rart, men det der ø-liv, hvor tid ikke spiller den store rolle, det kunne jeg godt blive forfalden til.

Her går tiden delvist med at slappe af og med at opleve ting. Der er jo rigeligt at tage fat på, når det er en del af verden, man aldrig har oplevet før. Jeg er vild med at være her og mine forventninger er uden tvivl blevet indfriet. Jeg har efterhånden besøgt en del tropiske steder, men de har alle været i sydøstasien. På en måde minder det meget om hinanden og på en måde er der en verden til forskel. Jeg har selvfølgelig taget en milliard billeder, så jeg disker naturligvis op med et par rejseguides, når jeg er tilbage på dansk jord. Indtil da får I lige en lille håndfuld fra de sidste par dage.

Kan I have en skøn onsdag 🖤

POSTKORT FRA MEXICO #3 2A coconut a day. Mit motto, når jeg rejser til eksotiske destinationer

POSTKORT FRA MEXICO #3 3

POSTKORT FRA MEXICO #3 4Er man til godt fotolys, så er Mexico et sandt paradis. Her er jeg fanget i en magisk stråle, iført en fin sommerkjole fra Stella Nova’s kommende kollektion.

POSTKORT FRA MEXICO #3 5En smuk strand i Tulum

POSTKORT FRA MEXICO #3 6

POSTKORT FRA MEXICO #3 7

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments