POSTKORT FRA MEXICO #2

POSTKORT FRA MEXICO #2 1

Hej Alle Zusammen og rigtig glædelig søndag 🖤

Det er blevet tid til endnu et lille postkort her fra Taco-land. I går forlod vi den lille tropeø, Holbox, og er nu kommet til rejsen’s anden del, som finder sted i Playa Del Carmen, som er lidt af en kontrast. Det er en forholdsvis stor by med masser af butikker, mennesker og larm. Det skal jeg altså lige vænne mig til efter 7 dage i zen. Til gengæld fungerer deres WIFI og derfor kan jeg endelig tjekke ind herinde, som jeg selvfølgelig har savnet!

Men faktisk ikke så meget, som jeg havde forventet. Det handler slet ikke om jer eller bloggen, men om, at jeg har haft plantet mine tanker et HELT andet sted og har befundet mig i lidt af en tidslomme. Både i kraft af omgivelserne og de oplevelser, jeg har haft hernede. Det lyder måske som sort snak og det er det nok også. Lige nu kan jeg nok bare ikke uddybe det yderligere.

Holbox, hvor alle billederne her er fra, var et sandt paradis, som jeg håber at komme tilbage til. Dog blev vi ramt af et voldsom uvejr i torsdags, som blev efterfulgt af en kølig og blæsende fredag. Lidt ærgerligt, når man befinder sig et sted, hvor der ikke er så meget andet at lave, end at bade, sole og spise tacos. Heldigvis er jeg blever enormt god til at sidde og kigge ud i luften, så det har jeg fået mange timer til at gå med 😂

Nu venter der en ny uge med nye oplevelser her på fastlandet og jeg glæder mig selvfølgelig til at opleve den del af Mexico. Hvis nogen af jer skulle ligge inde med et godt tip eller to, så skal I bestemt ikke holde jer tilbage.

Kan I have en skøn aften derude 🖤

POSTKORT FRA MEXICO #2 2I bagende sol iført mit yndlings safarisæt fra & Other Stories

POSTKORT FRA MEXICO #2 3

POSTKORT FRA MEXICO #2 4Hvis I vidste hvor meget Guacamole jeg har spist

POSTKORT FRA MEXICO #2 5Et par skønhedsfavoritter

POSTKORT FRA MEXICO #2 6

POSTKORT FRA MEXICO #2 7Min Mustang derhjemme fra fået kamp til stregen af den her pastelfarvede cykel, der transporterede mig rundt på øen. 

POSTKORT FRA MEXICO #2 8

POSTKORT FRA MEXICO #2 9

POSTKORT FRA MEXICO #2 10Iført en smuk silkekjole fra Malene Hocke’s kommende kollektion

POSTKORT FRA MEXICO #2 11

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments