FREDAGSHILSEN

FREDAGSHILSEN 1

Reklame for Stella Nova

Hola Amigas!

Så gik der lige et par dage med fuldstændig radiostilhed herinde. Som jeg også skrev tidligere på ugen, så er WIFI ikke noget de gør sig specielt meget i her på Isla Holbox. I det hele taget er alt andet anderledes end hvad jeg er vandt til. Jeg har det som om, at jeg har været i en tidslommer i en uge, hvor nye indtryk og oplevelser har fået mig til at glemme alt om det jeg kom fra. Det er virkelig noget af det, som jeg holder aller mest af ved at rejse. At man kan ændre sindstilstand og humør blot ved at skrifte rammerne ud. Den her rejse kom som kaldet og indtil nu har det været en af de sjoveste jeg har været på. Alt har flasket sig, maden er fantastisk og jeg har mødt mennesker, der har fået mig til at grine mere end jeg har gjort i lang tid.

I morgen er vi halvvejs og det betyder også at vi skal videre til fastlandet hvor der venter en helt ny uge med helt nye oplevelser. Forhåbentlig også noget lidt mere stabilt WIFI og endnu mere Guacamole. Jeg har taget en million milliard billeder af de fantastiske omgivelse og jeg kommer også til at dele flittigt ud af dem. Men indtil da, får I lige et par stykker fra dagen i går, hvor jeg var hoppet i en ret vidunderlig kjole fra Stella Novas kommende kollektion, som jeg har været heldig at få lov til at låne med herned.

Jeg ville selvfølgelig også hjertens gerne have delt en håndfuld fredagstips med jer, men hvis jeg skulle loade alle de sider, som sådan en omgang research kræver, så kunne jeg bruge en hel dag på det og det følger jeg næsten at tiden er hernede er lidt for kostbar til. Til gengæld deler jeg flittigt ud henne på Instagram, så der synes jeg at I skal følge med.

Kan I have en smuk weekend 🖤

FREDAGSHILSEN 2

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments