POSTKORT FRA MEXICO

POSTKORT FRA MEXICO 1Skjorte fra Rails og vintage denimshort

Langt om længe kommer der lige en lille opdatering fra Mexico, hvor jeg har været siden lørdag aften. Turens første stop er den fantastiske ø, Holbox. Her er ALT roligt, langsomt, afslappet, farverigt og fuldstændig fantastisk. Tid er ikke noget, de bekymre sig om og Wifi er heller ikke vigtig for dem. 3G-dækningen har de heller ikke gjort det store ud af og derfor har det også taget mig en evighed at uploade billeder til det her indlæg.

Af præcis samme grund kommer der nok også til at være lidt stille herinde, over de næste par dage. Jeg havde egentlig tænkt mig, at tingene skulle køre som normalt og at jeg ville diske op med et par collager, lister og almindelige ting. Men Det må altså vente på sig, indtil jeg får lidt bedre dækning. Det vil næsten også være spild af tid, at sidde og bande over dårlig dækning, når man er landet midt i paradis midt i November-måned.

Husk at I kan følge med henne på Instagram, hvor jeg er tilbage fra min detox og opdaterer flittigt 🖤

POSTKORT FRA MEXICO 2

POSTKORT FRA MEXICO 3

POSTKORT FRA MEXICO 4

POSTKORT FRA MEXICO 5

POSTKORT FRA MEXICO 6POSTKORT FRA MEXICO 7

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments