FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1Adlinks: Knit: Co’couture Skirt: Rèalisation Par Sneakers: Adidas Falcon Bag: BOYY

Reklame for Co’couture

GLÆDELIG FREDAG 🖤

Jeg har haft den skøreste uge. På èn måde føles det som om, at tiden er fløjet afsted og på den anden side, så har det også været en vanvittig lang en af slagsen. Det giver ingen mening, I know. Ingen af dagene er gået som jeg havde planlagt. Ting er blevet ændret, aftaler er blevet aflyst og alt det der. Jeg har tilbragt langt flere timer herhjemme end normalt, men det betyder også, at jeg har nået en hulens masse og for første gang i lang tid, kan jeg faktisk rejse ud i verden i morgen, med følelsen af at have nået alt det skulle inden.

Det har også været ugen hvor jeg bl.a var et smut i biografen for at se min venindes afgangsfilm for Super16, jeg har hygget med mine små nevøer, fejret min veninde Julie’s fødselsdag, været til hyggelige events, tænkt negative tanker, arbejdet på ikke at tænke negative tanker, tænkt over fremtiden, bekymret mig, glædet mig og ikke mindst, så har det også været ugen, hvor jeg langt om længe tog mig in Instagram Detox. Den er jeg faktisk stadig på og tjekker først ind igen i morgen. Som lovet har jeg ført dagbog over forløbet og den deler jeg selvfølgelig med jer.

Men apropos i morgen, så skal jeg også noget, som er meget mere spændende end at tjekke min Instagram. Det er nemlig dagen, hvor jeg langt om længe sætter mig på et fly, der flyver direkte til Mexico (Yes, direkte). En tur, som jeg har set frem til i evigheder og som i den grad har holdt mig kørende de sidste par uger. Jeg glæder mig SÅ meget til kvalitetstid med min familie, tacos, korriander, majskolber, fajitas, kolde øl og mojitos i lange baner. Måske har jeg aldrig glæder mig så meget til en rejse, som den her.

Dagen i dag skal bruges på at ordne de sidste ting og en lille skydning på Sliders. I aften kommer mine forældre og så begynder ferien. Bare ja tak.

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 2

Hvad jeres weekendplaner af? Vejret ser desværre ud til at blive en smule kedeligt, men man kan jo næsten heller ikke forvente mere af November, vel? Men uanset om den står på afslapning, Mortens aften, fest og farver, arbejde eller noget helt andet, så får I som altid lige en håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på 🖤


● Hvis I ikke har set den nye Netflix-serie, Bodyguard endnu, så skal I komme igang. Jeg slugte de første par afsnit råt og vi snakker altså spænding når det er aller bedst.

● Smut hen på Tv2 og se Amalie’s fine og bundærlige indslag om ærlighed på Sociale Medier.

● Jeg kan også anbefale at smutte hen til Stine A og købe hendes nye smykker, som er lavet i samarbejde med Red Barnet. Ikke nok med at de er vanvittig smukke, så går alt overskuddet også til børn, der ikke har retfærdige vilkår og som ikke trives i vores samfund.

● Det er også på søndag, at årets sidste Tradono Market løber af stablen. Selvom Mexico er ret helt fint alternativ, så gør det faktisk lidt ondt at gå glip af.

● Julefrokostsæsonen står for døren og hvad med at komme tøjkrisen i forkøbet. Der er i hvert fald mange pæne kjoler at vælge imellem. Gina Tricot har bl.a lige lanceret den her sag, som endda også vil fungere med strømpebukser. & Other Stories har en drøm af en sort kjole i deres Winter-wedding-kollektion og hos H&M kan man finde den perfekte røde sag. (reklamelinks)

● Lidt læsning om alt det vi mangler svar på i Britta-sagen.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments