10 FANTASTISKE HVERDAGSMOMENTER

I en tid, hvor jeg har snakket lige lovligt meget om dybere tanker og eftertænksomhed, tænkte jeg, at det var tid til at rette fokus, mod nogle af de små fine ting i hverdagen. Dem er der nemlig rigtig mange af og det er netop her i den seneste tid, at jeg har lagt bemærket dem ekstra meget. Det gør man nok bare, når tingene er lidt svære. Jeg har erfaret hvor vigtige de er at holde fast i og hvor stor en forskel, de rent faktisk kan gøre.

Her har jeg har samlet en lille håndfuld af de ting, som løfter mit humør i den helt almindelig hverdagstrummerum og som altid, er I naturligvis mere end velkomne til at komme med tilføjelser 🖤

10 FANTASTISKE HVERDAGSMOMENTER 1

● Når man åbner en helt perfekt Avocado!

● Når der kommer en ny sæson af ens yndlingsserie (eller bare en af dem, som man tidligere har binge watched) uden man havde den fjerneste idè om at det ville ske.

● Og når ens yndlingsartist pludselig laver en Beyonce og udgiver et nyt album uden nogen advarsel. Tak for den her i fredags, Khalid.

● Når man skal mødes med en veninde til en kop kaffe en sen eftermiddagstime og hun foreslår, at man skifter kaffen ud med vin.

● Når man finder den helt perfekte GIF. Endnu engang, tak til Khalid 👆

● Når man får et kompliment fra en fremmed på gaden (Noget jeg i øvrigt selv skal være bedre til at gøre)

● Når den taske, som man har haft et godt øje til i lang tid, men som også er lidt for dyr, pludselig kommer på udsalg. Hvor jeg dog håber, at det sker med dette vidunder en skønne dag. (reklamelinks)

● Når folk nægte at tro på, at man rent faktisk er så gammel, som man siger. Noget jeg især begyndte at opleve efter jeg rundede de 30. Det kan redde selv den mest regnfulde dag 😉

● Når man er inviteret på middag og der bliver serveret lige præcis dèt, som man har cravet hele dagen.

● Når de lover regn og byger hele dagen, men der ikke falder en dråbe.

LÆS OGSÅ

10 IRRITERENDE HVERDAGSMOMENTER

10 TANKER FRA I DAG

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments