FRA SYDEUROPA WITH LOVE

FRA SYDEUROPA WITH LOVE 1Reklamelinks: Dress: Envii Bag: Loewe Sneakers: Adidas Falcon

Reklame for Envii

Go eftermiddag, kære jer 🖤

Jeg er tilbage på dansk jord efter fire helt fantastiske dage på Mallorca. Jeg havde slet ikke forventet at sådan en lille tur vil give mig så meget fornyet energi, inspiration og gå-på-mod. Jeg tror lige, at det bliver en lille reminder til mig selv om, at det måske kan være en god løsning, når man rammer de der tunge og lidt mellow perioder.

I det hele taget er jeg dybt taknemmelig over, at jeg har haft mulighed for at dyrke Sydeuropa og middelhavet forholdsvis meget, hen over sommeren. Først Albanien, så Kroatien, Grækenland, Libanon (som selvfølgelig ikke helt er Sydeuropa) og så Mallorca, som en perfekt afslutning på en skøn sæson. Den sydeuropæiske kyststækning er ret så magisk og her i sommerhalvåret kan jeg slet ikke se nogen grund til at rejse længere væk, når man finder krystalklart vand, sol, varme og krydret mad, få timers flyvetur fra Danmark. Jeg vil sådan ønske, at der aldrig blev koldt på de kanter. Tænkt hvis det var ligesom Caribien. Så kunne man lige tage et lille smut sydpå i Januar, når man fik nok af fugt, mørke og kulde.

FRA SYDEUROPA WITH LOVE 2Men jeg klager bestemt ikke. Jeg har haft nogle skønne rejseår og har udnyttet hver en mulighed for at komme afsted. Det har jeg desuden tænkt mig at fortsætte med. I hvert fald så længe det liv jeg lever, tillader det. Min næste rejse går til Mexico og i dag er der faktisk lige præcis en måned til afgang. Jeg har hele tiden følt, at den lå langt langt ude i fremtiden, men I ved hvordan det er, når tiden lige pludselig kommer og overhaler en.

Billederne her er fra en af de skønne dage på Mallorca. Det var forholdsvis svært at pakke en god kuffert, for vejrudsigterne var ret blandede og 22 grader kan både være varmt og koldt. Jeg havde heldigvis pakket godt med langærmede kjoler og det viste sig at være en rigtig god idè. Den her fætter fra Envii var helt genial og er sådan en perfekt sensommerkjole, hvor man også bliver helt glad at at kigge på printet.

Nu må jeg hellere se at lukke ned for i dag og komme igang med at pakke min kuffert ud. Jeg har et par forholdsvis tætpakkede dage foran mig og som det altid er, når man lige har være tjekket ud af hverdagen i noget tid, så er der en del ting og sager der skal indhentes.

Kan I have en fortsat skøn dag derude! 🖤

FRA SYDEUROPA WITH LOVE 3

FRA SYDEUROPA WITH LOVE 4

FRA SYDEUROPA WITH LOVE 5

FRA SYDEUROPA WITH LOVE 6

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments