GLIMT FRA HVERDAGEN

Endnu et par uger er gået og det er blevet tid til at dele lidt ud af kamerarullen på min telefon. Den plejer at være fyldt til randen, men jeg kan ikke løbe fra at den tydeligvis bærer præg af, at vi er gået ind i de mørkere måneder, hvor dagene er kortere og hvor lyset er mindre.

Jo, jeg savner sommeren, gør jeg altså. Men så er det jo godt, at sådan en lille gennemgang af hverdagsbilleder minder en om, at hverdagen stadig er fyldt med fine små øjeblikke 🖤

Se med engang…

GLIMT FRA HVERDAGEN 1Smuk september-morgensol over Den Røde Plads. Elsker det store “vi elsker Nørrebro-skilt”. Det er vi nemlig mange, der gør. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 2Fra Nørrebro til Aarhus. Fine fine Aarhus 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 3Jeg er stadig høj på den madoplevelse jeg havde i sidste uge, hvor Maria Nila og Impression PR inviterede på middag på Restaurant VeVe. Alle retter var vegetariske og hver og en, er nærmest en historie for sig selv. Jeg må snart tilbage..

GLIMT FRA HVERDAGEN 4

GLIMT FRA HVERDAGEN 5What a sandwich! Tilbragte fredag og lørdag sammen med Sidsel og Linnea, hvor vi besøgte fredag og lørdag i Vejle og Aarhus.

GLIMT FRA HVERDAGEN 6Her havde jeg også min mikrofon-debut. Lidt skørt, for jeg har da efterhånden talt i forsamlinger et par gange, men det har aldrig været med mikrofon. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 7Charlotte caroline og Kat caught in the act 😉 

GLIMT FRA HVERDAGEN 8Et syn der mødte mig på Lolland i sidste weekend, da jeg var ude og løbe en tur i de tidlige morgentimer. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 9Jeg har spist morgenmad med de søde mennesker fra Estèe Lauder, i anledningen af, at jeg igen har valgt at støtte op om kampen mod brytkræft. Det betyder, at i hele Oktober måned, donerer de 100% af salget af deres Pink ribbon-produkter til støt brysterne. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 10Mine vinterstøvler-drømme gik i opfyldelse med de her Ganni-basser, som er købt hos MyLèontine. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 11Tilbragte hele fire skønne og lange dage på Fyn. Det bliver jeg simpelthen aldrig træt af og jeg tæller allerede ned til min næste tur. 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments