FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1Reklamelinks: Jacket: Storm & Marie Knit: Co’Coture Trousers: & Other Stories Bag: Boyy Sneakers: A.P.C  Hat: COS

Reklame for Storm & Marie og Co couture

Goooooo’ fredag formiddag derude 🖤

Er I klar til weekenden? Det kan I dælme tro at jeg er! Selvom jeg  egentlig har en slags arbejdsweekend i vente. Eller i hvert fald i dag og i morgen, hvor jeg skal deltage i et par i events i hhv. Bryggen i vejle og Bruuns Galleri i Åarhus. Men så er det jo heldigt, at jeg ret godt kan li’ mit job 🙂

For at være tættere på Jylland, smuttede jeg til Fyn i går og her bliver jeg også de næste 4 dage. Jeg skal bl.a suge de smukke smukke efterårsfarver til mig, gå et par ture, se et par venner og hygge en masse med min mor. Min far er rejst til sunny Florida, så et eller andet sted, er det jo ganske god timing.

Billederne her er dog ikke fra i dag, men fra tidligere på ugen, da jeg stadig var i København. Min påklædning afslører også, at det var en af de der lidt halvkolde dage, hvor en hue og en tyk strik, gjorde cykelturen noget mere behagelig.

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 2

Har I sjove weekendplaner på programmet? Mange af jer skal sikkert se Den Store Bagedyst? Den hype er jeg stadig ikke helt hoppet med på, men det kunne være, at det vi i år, at jeg skulle give det en chance. Uanset hvad, så får I selvfølgelig lige en håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på!

● Først et lille tip, som gavner de jyske læsere: Hvis I er i nærheden af vejle i dag, så synes jeg, at I skal slå et smut forbi Bryggen kl. 16, hvor jeg kommer og snakker lidt om efteårstendenser sammen med hende her og hende her. Det samme sker i Bruuns Galleri i Aarhus kl. 12 i morgnen. Jeg vil ELSKE at hilse på jer 🖤

● Hvis I har en lille weekendtur i vente, så smut hen forbi Kat, som netop har del en genial pakkeliste, hvis man gerne vil komme afsted med det perfekte indhold.

● Hvis den bare står på Netflix (og chill) så kan I måske få glæde af min guide til de bedste serier.

● Hvis I har planer om lidt shopping, så har COS netop skudt deres Midseason sale i gang og de har hverken være nærige med mængden af varer eller størrelsen på rabatterne. Jeg kunne f. eks godt være fristet af den her fine silkeskjorte. (reklamelinks)

● For et par uger siden, åbnede Louisiana op for deres nye store udstilling, månen, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at den er et besøg værd. Heldigvis kører den helt frem til Januar, så der god mulighed for at nå det, hvis det ikke lige bliver i denne weekend.

● Måske læse lidt om det (latterlige) Københavnske boligmarked.

● Det er højsæson for Butternut Squash og hvorfor ikke udnytte det med en Pizza?

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 3

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 4

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 5

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 6

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments