GLIMT FRA HVERDAGEN

GLÆDELIG SØNDAG DERUDE 🖤

Har I nydt jeres weekend? I kan tro at min har været skøn og fyldt med frisk luft. Måske har I allerede har luret lidt af det henne på Instagram? Ellers kan I se lidt mere herunder. Derudover har jeg også samlet lidt flere glimt fra den seneste ugestid, som på mange måde har været en skør størrelse.

Selvom jeg føler, at der har været forholdsvis meget gang i den, så tror jeg egentlig ikke, at jeg har haft så travlt. Måske er det fordi mine tanker har kørt med 100 km i timen. Heldigvis i en positiv retning. Torsdag og fredag var nogle dage, der vendte op og ned på en del ting. For det første fordi, min boligsituation pludselig tog en helt ny drejning. Nu vil jeg ikke røbe for meget, men skæbnen ville, at jeg får lov til at blive boende et halvt år længere. Det kunne næsten ikke passe mig bedre og følelsen af at have god tid til at finde noget nyt og noget helt rigtigt, er så ubeskrivelig rar.

Fredag stod den på Busigirl Mind Academy sammen med en håndfuld skønne kvinder og psykolog Sisse Find Nielsen. Selvom vores session kun strakte sig over et par timer, så gjorde det virkelig noget ved mig og sendte pludselig alle mine dumme tanker i en helt anden retning og jeg glæder mig SÅ meget til de kommende sessions og til at dele nogle guldkorn med jer.

Men nok om det for nu, for der har også været andre små lyspunkter og dem kan I få et lille glimt af her 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 1Under et lille besøg i COS forelskede jeg mig fuldstændig i den her smukke strik-polo. Jeg endte faktisk med at gå derfra uden og jeg forstår ærligt talt ikke helt hvorfor (reklamelink) 

GLIMT FRA HVERDAGEN 2De sidste par dage har jeg tilbragt på Lolland, i forbindelse med en kampagne jeg laver med Flexbolig. Jeg glæder mig SÅ meget til at dele mere med jer, for der er altså ret magisk. Indtil da, så får I lige et lille glimt af den smukke regnbue jeg mødte tidligt i morges på min løbetur i markerne. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 3Så kom dagen, hvor Nørrebro fik en helt lyserød væg. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at den går en fremtid i møde, hvor den konstant vil blive brugt som Instagrambaggrund OG malet over med grafitti. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 4Inviteret af Philip B

Jeg har haft lidt af en vild hår-oplevelse. I tirsdags blev jeg inviteret på en lille styling af selveste Philip B, hvor han naturligvis brugte sine egne produkter. Han mente bl.a at min hovedbund producerede alt for meget fedt og gav den en ordentlig rengøring. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 5Før og efter-billederne taler vist for sig selv og bekræfter, at der er noget om snakken, når man siger, at han er en af Hollowoods mest eftertragtede frisører. Alene det, at han bl.a har ordnet Mick Jagger’s lokker, gjorde mig rimelig starstruck. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 6Jeg har haft fornøjelsen af at drikke en kop kaffe i sensommer-varmen sammen med skønne Julie 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 7Jeg har været til et event på Hotel Manon les Suites og selvom jeg efterhånden har været der et par gange, så kan jeg slet ikke lade være med at blive fascineret af, hvordan de har formået at skabe de smukkeste Bali-agtige rammer, midt i København. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 8En anden smuk event-lokation stod hudplejemærket Aurelia Skincare, da de bød velkommen i de smukkeste lokaler på Kgs. Nytorv i sidste uge. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 9Modtaget i gave

Vi bliver lige i skønhedsuniverset, for jeg har været så heldig at få tilsendt den her fantastisk håndcreme fra Jurlique. Det er en helt ny lancering og endda en limited edition. Udover at være et af de smukkeste produkter i min samling, så er den også en af de bedste håndcremer, jeg har prøvet i lang tid. Fyldt med fugt og en helt naturlig duft af friske roser. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 10Vores Flexbolig på Lolland gemte altså på nogle guldkort. Bl.a det vildeste retrokøkken, som tog mine tanker tilbage til dengang vi også havde sådan et i mit barndomshjem. Fik jeg sagt, at jeg virkelig glæder mig til at dele flere billeder derfra?

GLIMT FRA HVERDAGEN 11Flotte friske figner hos min lokale grønthandler hjemme på Nørrebro.

GLIMT FRA HVERDAGEN 12Endnu en Nørrebro-favorit. Cafèen Arrebro ligger en spytklat fra min lejlighed og det er for alvor gået hen og blevet et stamsted. I sidste uge var jeg forbi med min veninde, Rikke, og fordi vi begge havde drukket lidt for meget kaffe i løbet af dagen, hoppede vi på en lemonade og se lige engang hvor fine de var…

HUSK AT I ALTID KAN SE MANGE FLERE HVERDAGSGLIMT HENNE PÅ INSTAGRAM.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments