FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1Reklamelinks: Shirt: Monki Skirt: Monki Shoes: Storm & Marie Bag: Boyy

Reklame for Monki og & Other Stories

GLÆDELIG FREDAG DERUDE 🖤

Hold nu fast for en uge, jeg har haft. Mest på den gode måde, men der har godt nok været fart over feltet. Der har været rigeligt at se til på blog-fronten, med en hulens masse events og et par enkelte møder. Det er tilmed blevet krydret med den travleste uge i min Sliders-karriere, fordi der også lige har været et event, en genåbning af en nyrenoveret Nørrebro-restaurant og mange nyheder på menukortet, som vi har skulle eksekvere og dele med hele verden. Det er slet ikke dumt at have noget at rive i, men weekenden er kærkommen. Lad mig sige det sådan.

Det bliver også min første weekend i København, i noget, der føles som evigheder. I dag har jeg også lige et par timer på farten, med et møde og et lille shoot på Sliders. I aften har jeg inviteret min veninde på middag og om det ender med Netflix på Sofaen eller øl nede på den lokale, det vil tiden vise. I morgen skal jeg bruge et par timer på at rydde og og gøre rent herhjemme, for det trænger frygteligt meget. Senere skal jeg hygge med min mor, som er i byen og så skal vi ud og spise. Søndag skal vi måske på en lille shoppetur og ellers bare se hvad tiden bringer. Slet ikke dumt, faktisk.

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 2

Billederne her er i øvrigt fra i onsdags, hvor jeg var til det fineste event med Estèe Lauder. Der var ikke sparet på noget og vi tilbragte hele aftenen med at prøve og høre om et hav af lækre produkter. Til sidst sluttede vi af med en middag på Alouette og jeg lå vist først i min seng, på den forkerte side af kl. 01. Så vidt jeg husker, så snurrede det hele også lidt rundt, efter et par glas af den alt for gode vin.

Det var svært lige at finde en passende påklædning til sådan en aften. Invitationen sagde noget med praktiske sko, så det gav sig selv, at den ikke stod på galla. Heldigvis har jeg lige tilføjet det her fine Monki-sæt til garderoben og jeg synes egentlig, at det det fungerede til perfektion. Derudover, er det også en enormt behageligt at have på. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang, at det reder mig, det her efterår. That’s for sure.

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 3

Men tilbage til det med weekenden! Har I sjove ting på programmet? Nu hvor vejret ikke længere indbyder til standture og lange aftener med grill og hygge, så er det som om, at der åbner sig nogle helt nye muligheder. Lige pludselig føles det lidt mere “lovligt” at tilbringe et par timer med en god serie eller film og hvis man gerne vil bruge hele dagen inden døre, så skal man i hvert fald ikke have dårlig samvittighed. Men uanset hvad I er til, så skal I da ikke snydes for et par tips og tricks til hvad de kommende dage kan fyldes med

🖤Lad os lige blive lidt ved det der med film og serier, for hvis I ikke aner hvad I skal kaste jer over, så har jeg netop udgivet en forholdsvis stor guide, til de bedste serier på Netflix.

🖤 Weekendshopping er også altid en god idè og det er nu, at efterårstøj for alvor begynder at blive nødvendigt. Arket har f. eks lige smidt den perfekte efterårskjole online og for slet ikke at snakke om den her smukke strik. Hvis I leder efter en god klassisk strik, som kan holde i mange sæsoner, så kig lige nærmere på den her fra cashmere-sag fra Filippa K. Prisen er i den højere ende, men man får altså også noget for pengene. Er det sko-samlingen, som mangler en opdatering, så har COS igen igen lanceret deres klassiske og perfekte Chelsea-boots. (reklamelinks)

🖤Er man I København, så kunne det måske være en idè at tage på en lille loppemarkeds-tur. Jeg har hørt rigtig mange gode ting om det her. Hvis jeg ikke selv stod over for en flytning og dermed helst skal minimere mine fysiske egendele, så havde jeg helt sikkert kigget forbi.

🖤 Smut over til Rikke og læse hendes “take on the world”. Jeg bliver aldrig træt af hendes iskolde humor.

🖤Og nu hvor vi er ved mine seje veninder, så har Kat også lavet en fin lille video og et interview i samarbejde med ELLE DK hvor hun fortæller om sit nye brand, Rochelle.

🖤 Lidt interessant (eller skræmmende) læsning om de omstridte “puttemiddage”.

🖤Mangle I inspiration på mad-fronten, så tjek lige den her opskrift. Jeg faldt over den for et par dage siden og kan slet ikke få den ud af hjernen.

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 4

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 5

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 6

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments