GLIMT FRA HVERDAGEN

Jeg har endnu engang kigget kamerarullen på min telefon igennem og fundet nogle af de bedste stunder, fra den seneste tid. I denne omgang var der altså rimelig mange at vælge imellem, men der har også været fart over feltet og der har været mange skønne stunder at dokumentere.

Jeg har både været hjemme i København, I Beirut, i en landsby i Libanon og selvfølgelig hjemme på Fyn. Jeg har nydt sensommeren, bandet lidt over regnen og en hulens masse andre ting.

Se med engang..

GLIMT FRA HVERDAGEN 1Selvom jeg elsker sommer af hele mit hjerte, så er det lidt (men kun lidt) rart at kunne hoppe i jeans igen. De her er fra Stella Novas nye kollektion

GLIMT FRA HVERDAGEN 2Jeg har plejet min hud med de her fantastiske cremer fra Muti. Især natcremen er for vild og det kræver kun et tyndt lille lag og så vågner man op med den skønneste fugtige hud. 

Jeg har også fået mig en ret genial regnhat fra Stutterheim. Den blev flittigt brugt i sidste uge, hvor vi lige fik en lidt flere regnbyer end jeg kunne overskue. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 3Ja, faktisk regnede det så meget, at min Marni-taske også var nødt til at få en lille regnjakke på. Heldigvis fik jeg en ret genial taske til Birgitte Herskinds show under modeuge, som klarede det til perfektion. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 4Jeg har tilbragt en del timer på Sliders, i forbindelse med en masse nyheder, der bliver lanceret de her dage. Der er bl.a kommet en is, med de lækreste karameliserede popcorn, på menuen. Månedens Slider har jeg også ret meget optur over, for den indeholder bl.a de lækreste ristede macadamianødder. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 5Sponsoreret: Jeg har været et smut forbi Frederikke fra Gun-Britt, for at få rettet lokkerne. Jeg bliver mere og mere modig og lige nu er mit hår kortere, end det har været i mange mange år. Men jeg stole fuldt ud på Frederikke og går altid lykkelig derfra. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 6Der mangler aldrig noget i salonen og de laver noget nær byens bedste smoothie.

GLIMT FRA HVERDAGEN 7Et lille glimt fra sidste uges madklub og et lille taskeselfie med Kat, fra en dag, hvor vi begge havde taget vores Fendi-tasker under armen. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 8En tidlig morgenløbetur rundt om søerne. Jeg bliver aldrig træt af udsigten over begyndelsen af Nørrebro. Lige for tiden stikker den selvfølgelig lidt i hjertet, for jeg står jo over for en flytning, der meget vel kan tage mig til et helt nyt hood. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 9Jeg har også været til et lille event med Comme Deux, som udover at levere de pæneste produkter, også snart disker op med en masse spændende nyheder. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 10Under et besøg i Arket forelskede jeg mig voldsomt meget i de sejeste solbriller, som de har lavet i samarbejde med Ace & Tate. De kan selvfølgelig også købes online (reklamelink).

GLIMT FRA HVERDAGEN 11…Og så har jeg også været på en lille tur til Beirut, for at besøge min veninde, der netop er flyttet derned. Det var fem helt fantastiske dage og jeg har sjældent grint så meget. Eller drukket så meget hvidvin, for den sags skyld. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 12Jeg arbejder på en lille guide til byen, for det er altså et lille mekka. Især når det kommer til mad. Frugt, grøntsager, hummus og falafler i lange baner. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 13Min veninde, Line, siger at alt kan ske i Beirut og det har hun ret i. Lørdag aften mødte vi en ny ven i byen og 10 timer senere sad vi i en libanesisk landsby og spiste frokost med hans familie.

GLIMT FRA HVERDAGEN 14Jeg var ca. 5 minutter fra at misse mit fly hjem til København pga. byens tunge trafik. Jeg havde det liiidt stramt, men jeg nåede da alligvel lige at skyde et selfie på lufthavnstoilettet. Men også kun forbi det var lyserødt. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 15Jeg tog nærmest direkte fra Beirut til fine Fyn, hvor sensommeren blomstrer i fuld flor.

GLIMT FRA HVERDAGEN 16I går gik jeg en laaaang søndagstur og fandt den skønneste lille plet i vandkanten, hvor jeg sad en kort stund og tænkte over alt og ingenting. 

Jeg har selvfølgelig også spist mig igennem mine forældres have, som netop nu er fyldt med lækre frugter og sprøde grøntsager. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 17Jeg har hentet pakker på posthuset og hvis man lige ser bort fra de lange køer, der altid er, så er det noget af det bedste jeg ved. Især når man får udleveret i gigantisk kasse fra & Other Stories. I pakken lå der den skønne fløjlsjakke og bukser i samme materiale

GLIMT FRA HVERDAGEN 18I sidste uge nåede jeg også lige et smut forbi Retouch Clinic, hvor Mads tryllede lidt med restylane. Ikke noget vildt og voldsomt. Faktisk fik jeg bare rettet lidt detaljer omkring hagen og jeg skal nok dele resultatet med jer meget snart. 

Husk at I altid kan se mange flere hverdagsglimt henne på Instagram.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments