POSTKORT FRA LIBANON

POSTKORT FRA LIBANON 1

Hola Amigas og rigtig glædelig mandag 🖤

Indlægget indeholder reklamelink*

Så blev der pludselig helt stille herinde i nogle dage. Det var egentlig slet ikke planen og jeg kan hverken undskylde med dårligt internet eller mangle på inspiration. Ganske enkelt, så har jeg bare haft det så sjovt og skønt her i Beirut, at jeg slet ikke har overvejet at åbne min computer.

Det er mit første besøg hernede og jeg havde altså ret høje forventninger, inden afgang. De er alle sammen blev indfriet og også lidt mere til. Det hele er selvfølgelig ikke blevet mindre fantastisk af, at jeg er blevet genforenet med en af mine alle bedste veninder, som tilmed kender byen ud og ind og ved hvor man får den bedste hummus.

Vi har grint, festet, svedt, badet, været på tur, spist hummus, fladbrød, fattoush og en hulens masse andre specialtiter fra det Libanesiske køkken. Vi har drukket alt for meget hvidvin, sovet alt for lidt og grint 80% af tiden. Det bedste af det hele er, at der stadig er mere end et døgn til, at jeg vender snuden hjem og stadig kan nå at grine, spise og suge det hele ind.

Flere af jer har skrevet og spurgt, om jeg ikke vil fortælle lidt mere om Beirut. Både i form af en guide og sikkerheden hernede. Og det kan I tro at jeg vil. Så snart jeg kommer hjem og har fået samlet alle billeder og indtryk, så kommer der en guide, men til at starte med får I lige et lille postkort, fyldt med små gyldne glimt 🖤

POSTKORT FRA LIBANON 2

POSTKORT FRA LIBANON 3

POSTKORT FRA LIBANON 4

POSTKORT FRA LIBANON 5

POSTKORT FRA LIBANON 6

POSTKORT FRA LIBANON 7

POSTKORT FRA LIBANON 8

POSTKORT FRA LIBANON 9

POSTKORT FRA LIBANON 10

POSTKORT FRA LIBANON 11

POSTKORT FRA LIBANON 12

POSTKORT FRA LIBANON 13

*Vil du også forkæle dig selv med en rejse? Så kan du undersøge dine muligheder nu.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments