FREDAGSHILSEN, WEEKENDTIPS OG EN NY BOYY-FRIEND

FREDAGSHILSEN, WEEKENDTIPS OG EN NY BOYY-FRIEND 1Reklamelinks: Jacket: Weekday Denim Dress: Envii Bag: Boyy Sneakers: A.P.C

Reklame for Weekday og Envii

Go’ fredag morgen, kære jer 🖤

Er I ved at være klar til weekenden? Det kan I dælme tro at jeg er også det bliver en af dem, som skal tilbringes hjemme på gode gamle Fyn. Ikke af noget særlig årsag – bare fordi det lige passede ind i kalenderen og fordi jeg altid har lidt hjemve 😉

Derfor har jeg ærlig talt ikke ikke de vilde weekendplaner at berette om. Det bliver noget med en fredagsøl med min far, god mad, et par løbeture i skoven, lidt forsømt arbejde, der skal indhentes og forhåbentlig lidt hygge med min barndomsveninde. Dog starter jeg dagen med noget så sindsoprivende som et møde i min bank, hvor vi skal snakke om forsikringer og pensionsopsparing. I kan nok for fornemme, at det er en ret vild weekend, jeg har gang i 😉

FREDAGSHILSEN, WEEKENDTIPS OG EN NY BOYY-FRIEND 2

Billederne her er fra i onsdags, hvor jeg lige var ude og lufte min seneste taske-investering. En fin og lækker lille Boyy. Faktisk er det ikke en af dem, som jeg har gået og luret på i evigheder. Jeg fladt bare pladask for den, en random aften, hvor jeg sad og kiggede på lidt webshops og efter et vellykket Tradono-market i søndags, så kunne økonomien også godt bære det.

Jeg har købt den i Boyy-butikken her i København og jeg bliver simpelthen nødt til at give deres service et par gode ord med på vejen. Selvom jeg egentlig havde udset mig den her farve og størrelse fra starten, kunne jeg slet ikke beslutte mig, da jeg kom ind og så alle de andre muligheder. Pigen der arbejdede derinde var SÅ sød og bruge jeg ved ikke hvor lang tid på at stille alle mulighederne op på rækker og hentede nærmest hele lageret op ned fra kælderen.

Jeg kunne slet ikke beslutte mig og hun var totalt forstående og en kæmpe hjælp. Jeg er så glad for, at vi til sidst blev enige om, at jeg bare skulle holde mig til udgangspunktet. Det var nok en grund til, at jeg forelskede mig i lige netop dèn farve og størrelse.

FREDAGSHILSEN, WEEKENDTIPS OG EN NY BOYY-FRIEND 3

Har I sjove planer for weekenden? Der er sikkert flere af jer, som skal til bryllup? Vi befinder os tydeligvis midt i højsæsonen og jeg føler mig nærmest som den eneste i verden, der ikke har et sommerbryllup i kalenderen. Det er egentlig også utroligt, hva? 31 år og stadig har jeg kun været til èt eneste bryllup i hele mit liv. Mine venner er tydeligvis ikke typerne der gifter sig 😉

Nå, men tilbage til weekendplanerne, for hvis I heller ikke skal til bryllup eller har kalenderen fyldt med alt muligt andet, så har jeg naturligvis lige samlet en håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på 🖤


● Smut hen til The Powder Room og book en tid til Lash Lift Deluxe. Hvis I skriver koden “Miebrowtreat” når I booker, så får I en gratis farvning af bryn. Det gælder helt indtil d. 1 September og jeg lover, at I ikke vil fortryde det.

● Klik hen til Marie og læs hendes indlæg om stress og sociale medier. Det er noget af det fineste, der er skrevet om emnet og det er et af de indlæg, som gik lige i hjertet på mig. Måske fordi hun egentlig, på den fineste måde, sætter ord på nogle af de tanker, jeg selv går og tumler med.

● Hvis I er i København, så holder Tradono endnu et marked. I denne omgang i samarbejde med Copenhagen Fashion Week og i denne omgang handler det om meget mere end secondhand-shopping.

● Arianna Grande har netop udgivet sit nye album, så til alle mine fellow pop-elskere: weekendens soundtrack er serveret. Soundvenue har iøvrigt lige lavet en fin storyline om hendes udvikling.

● Hvad med at begynde forberedelserene til efterårsgarderoben og ta’ på lidt jakkeshopping. Der er SÅ mange pæne derude og selv har jeg allerede anskaffet mig den her fra Monki, jakke-skjorten fra & Other Stories og selvfølgelig denimjakken fra Weekday, som I kan se på billederne. (reklamelinks)

● Sidst men ikke mindst, så er det jo PRIDE WEEKEND og hvis I har mulighed for det, så skynd jer ud og støt op om den frie kærlighed og mangfoldigheden 🖤

FREDAGSHILSEN, WEEKENDTIPS OG EN NY BOYY-FRIEND 4

FREDAGSHILSEN, WEEKENDTIPS OG EN NY BOYY-FRIEND 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments